ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-Λεβαδειακός

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-Λεβαδειακός
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη , ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο του β αγώνα της φάσης των  “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες  έχασαν στο πρώτο ματς με 3-2 σε μία αναμέτρηση στην οποία ο Μαρτίνς έκανε πολλές αλλαγές  σχεδόν 10 στους 11, με παίκτες απο την ομάδα Β και  αρκετούς αναπληρωματικούς. Αυτή τη φορά ο Ππορτογάλος δεν ρισκάρει, μιας και στόχος είναι το Κύπελλο και σίγουρα δεν θα ήθελε η  ομάδα του να αποκλειστεί απο ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2, όσο μεγάλο φαβορί και αν είναι για την άνοδο στα σαλόνια. Στο Πρωτάθλημα ,ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με +11 από την ΑΕΚ  ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρτινς άφησε εκτός τους Βατσλίκ(άδεια για να πάει στην Τσεχία) ,Κούντε και Ελ Αραμπί που έκανε μία μικροεπέμβαση στο δάχτυλο του χεριού του. Λογικά ο Τζολάκης θα κάτσει κάτω απο τα δοκάρια ,με Ανδρούτσο-Ολεγκ στα άκρα ,Σισέ-Σωκράτη. Εμβιλά -Μπουχαλάκη -Μαντί η Αγκιμπού, Ονιεκούρου, Μασούρα ή Λοπες και φορ τον Τικίνιο.

Ο Λεβαδειακός είναι πρώτος στο Νότιο όμιλο της sl 2. αλλά και αήττητος σε 12 ματς σε όλες τις διοργανώσεις(10-2-0). Τα τρία τελευταία ματς του με Καλλιθέα(εκτός) ,Αιγάλεω (εντός) και Ηροδοτο(εκτός) τα κέρδισε με 1-0 ή 0-1. Εξαιρετική ομάδα με ισορροπία στις γραμμές και τους Νίλι-Μεχία-Βήχο,Νικα ,Δούμτσια σε τρομερή φόρμα. Πολύ καλή στις στατικές φάσεις ,με τους Δούμτσια -Νίκα κίνδυνο θάνατο για οποιαδήποτε αμυνα.Ο κ. Ταουσιάνης έχει μαζί του τους:
Στογιάνοβιτς, Αγγελόπουλο, Βλάχο, Βήχο, Τσάπρα, Τζημόπουλο, Λιάγκα, Παναγιώτου, Νίκα, Νίλι, Κονέ, Μεχία, Αλμπάνη, Βρακά, Μουτίνιο, Χάμμοντ, Μυτίδη, Πολέττο, Δούμτσιο και Λινάρδο.

Προϊστορία: 14-0-0 για τον Ολυμπιακό ,ένα μόλις ματς για το Κύπελλο.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός ,που δεν παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να φουλάρει και να μην δώσει δικαιώματα, απέναντι σε μία ομάδα που είναι καλύτερη ακόμα και απο την εποχή που ήταν στη Σούπερλιγκα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 ημίχρονο

 

(Visited 292 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x