ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Λίβερπουλ- Λέστερ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Λίβερπουλ- Λέστερ
Spread the love

Στο Anfield η Λίβερπουλ υποδέχεται την Λέστερ με κοινό παρανομαστή τις πολλές απουσίες που έχουν αμφότερες λόγω Covid19 με τις “Αλεπούδες” να βρίσκονται πιο πίσω αφού τα παιχνίδια τους απέναντι σε Τότεναμ και Έβερτον έχουν αναβληθεί με αποτέλεσμα να βρίσκονται δίχως αγωνιστικό ρυθμό εδώ και ένα 10ημερο.

Οι ρεντς είδαν την περασμένη αγωνιστική το νικηφόρο σερί των 8 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις να σταματάει στο Tottenham Hotspur αφού ήλθαν ισόπαλοι με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε (2-2).

Ο Κλοπ είχε δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία , για την μη αποβολή του Χάρι Κέιν, αλλά με βάση την εικόνα του αγώνα , ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στην επανάληψη μετά την αποβολή του Ρόμπερτσον , μάλλον θα πρέπει να έφυγε ανακουφισμένος με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ενόψει της αποψινής αναμέτρησης οι: Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, Κέρτις Τζόουνς και ο Τιάγκο είναι εκτός λόγω Covid19 ενώ την ίδια ώρα ο Οριγκί είναι τραυματίας και ο Ρόμπερτσον τιμωρημένος.

Οι “Αλεπούδες” μειονεκτούν συγκριτικά με την αποψινή τους αντίπαλο στο γεγονός πως έχουν μείνει εκτός αγωνιστικού ρυθμού το τελευταίο δεκαήμερο και αποτελεί ερωτηματικό σε τι κατάσταση θα βρίσκονται απόψε.

Ακόμη και οι προπονήσεις , όπως ορίζει ο Ιατρικό Πρωτόκολλο, δεν γίνονται σε αυτές τις περιπτώσεις με όλο το γκρουπ των παικτών αλλά μικρότερες και πιο ευέλικτες ομάδες τμηματικά.

Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και των πέντε κεντρικών αμυντικών του ( Τζόνι Έβανς, Γουέσλεϊ Φοφανά, Φίλιπ Μπένκοβιτς, Γιαννίκ Βέστερργκααρντ και Τσαλνάρ Σούιντσου) αφού άλλοι από αυτούς είναι τραυματίες και άλλοι νοσούν στο ιό.

Επίσης εκτός δράσης είναι και οι: Ιχεανάτσο, Τζάστιν και ο Αγιόζε Πέρεθ.

Στο “9” αναμένεται να ξεκινήσει ο Πάντσον Ντάκα , αντί του Τζέιμι Βάρντι, με τον 23χρονο φορ από την Ζάμπια να έχει σκοράρει στον θεσμό 7 γκολ σε 8 συμμετοχές!

Προϊστορία: 41-21-34. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους στο Anfield η Λίβερπουλ κέρδισε με 3-0 πριν από 13 μήνες.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo ο Άσος με το Goal. Εκτιμώ πως οι ρεντς θα βγάλουν αντίδραση μετά το “Χ” στο Βόρειο Λονδίνο τις προάλλες αλλά πως και η Λέστερ θα βρει δίχτυα, πιθανότατα με τον Ντάκα που έχει τρελή ρέντα στον θεσμό, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι “Αλεπούδες” έχουν σκοράρει σε 11/12 εκτός έδρας παιχνίδια τους στην τρέχουσα σαιζόν. Δεν είναι άσχημο το 3,10.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Goal

(Visited 397 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x