Spread the love

Στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στην ρεβάνς της ήττας του με 2-1.

Ενώ ξεκίνησαν εντυπωσιακά το Πρωτάθλημα ξαφνικά οι γηπεδούχοι  έχουν πάρει την κάτω βόλτα με 8 ματς χωρίς νίκη (0-2-6). Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι κέρδιζαν τη Λαμία με 2-0, αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση με το τελικό 2-2 και παραλίγο να υποστούν και μία άνευ προηγουμένου ανατροπή! Εντός έδρας έχουν τέσσερις ήττες σερί,ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι , ο κόουτς Μπράτσος πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες πλήν του Ρινέρ που θα αποχωρήσει, κάτι που έγινε και με τον Βοιτκόφσκι.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός με 5 νίκες σε 6 ματς δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Το 4-3-3 ταιριάζει γάντι στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς που στα πρόσωπα  των Ρούμπεν -Βιγιαφάνιες και  Μαουρίσιο έχει βρεί μία πολύ δυνατή τριάδα στη μεσαία γραμμή ,με τον Σέρβο κόουτς να βάζει στην εξίσωση ,στο αποψινό ματς, και τον Αλεξανδρόπουλο.Πάντως, ο Γιοβάνοβιτς γύμνασε τους παίκτες του με ατομικό πρόγραμμα να ακολουθούν οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπεκ, ενώ απουσίασε λόγω ίωσης ο Χατζηθεοδωρίδης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά φέτος πήρε 24 παίκτες μαζί του. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Αθανασακόπουλος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.
Προϊστορία: 0-1-1
Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκός είναι πιο στιβαρή ομάδα  τον τελευταίο καιρό απέναντι σε ένα  Βόλο που ψάχνεται.
                                                         ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/OVER 
(Visited 365 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x