Spread the love

Η δράση της Τετάρτης είναι… ελάχιστη, λόγω των δυσκολιώ που επέφερε ο κορωνοϊός, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να παίξουμε το στοίχημά μας!

Ένα παιχνίδι έμεινε άθικτο, με την Μονακό να υποδέχεται τη Μακάμπι, σε ένα ματς που έχει τις δυσκολίες του, κυρίως λόγω των όσων συμβαίνουν στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Από την άλλη, αυτό είναι που μπορεί να μας στείλει και ταμείο!

Η Μακάπι δίνει έναν τελικό, καθώς ενδεχόμενη ήττα μπορεί να σημείνειαι την απόλυσηυ Γιάννη Σφαιρόπουλου. Είναι λοιπόν λογικό πως η ομάδα θα είναι τσιτωμένη προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Η κοινή λογική λοιπόν, με την οποία και θα πάμε εμείς, λέει πως η Μακάμπι θα μπορέσει να πάρει το αποτέλεσμα και εμείς, όπως είπαμε και παραάνω, θα πάμε με αυτή. Η επιλογη μας λοιπόν θα είνα το διπλό.

Πρόταση 2 απόδοση 1.91

Πάμε σε έναν παίκτη που δέχεται… πυρά στη Μακάμπι. Ο λόγος φυσικά για τον Σκότι Ουίμπεκιν. Ο Αμερικανός έχει δεχθεί κριτική και θέλει ένα ματς για να ξεσπάσει. Αυτό λοιπόν είναι το κατάλληλο ματς για αυτό ακριβώς.

Το λάιν του είναι στους 14,5 πόντους και εμείς θα σας προτείνουμε το όβερ, ο οποίο το βρίσκουμε σε πολύ καλή επόδοση.

Πρόταση Σκότι Ουίλμπεκιν Όβερ 14,5 πόντοι με αποδοση 2.00

Πάμε σε ακόμα μια επιλογή από την Μακάμπι, με την οποία θα κλείσουμε και την τριάδα μας. Ο Τζέιλεν Ρέινολντς Είναι σε τρομερό φεγγάρι, καθώς στα τελευταία ματς είναι σταθερά καλός, σε αντίθεση με την μέχρι τώρα παρουσία του στην Μακάμπι. Πάνω στε αυτό θα πατήσουμε και θα σας προτείνουμε το Όβερ 7,5 πόντους του Αμερικανού.

Πρόταση Ρέινολντς Όβερ 7,5 πόντοι με απόδοση 1.75

(Visited 204 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x