ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονισιπ: Μπρίστολ Σίτι- ΚΠΡ

Τσάμπιονισιπ: Μπρίστολ Σίτι- ΚΠΡ
Spread the love

Οι Hoops θα επιδιώξουν απόψε να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τις δυο σερί ήττες που γνώρισαν εντός έδρας από την Στόουκ ( 0-2) και την Μπόρνμουθ ( 0-1) για να επιστρέψουν βαθμολογικά και στις θέσεις των μπαράζ ανόδου.

Επίσης είναι χαρακτηριστικό πως δεν βρήκαν καν δίχτυα στα δυο αυτά παιχνίδια ενώ νωρίτερα είχαν σκοράρει σε 31 διαδοχικά ματς.

Το αποψινό ματς όπως και το επόμενο κόντρα στην Μπέρμπιγχαμ και πάλι εκτός έδρας είναι σημειωμένα με πράσινο τικ από τον τεχνικό Γουόρμπερτον αφού αμέσως μετά ακολουθεί το ντέρμπι κόντρα στην Γουέστ Μπρόμιτς και θα είναι πολύ σημαντικό για την ΚΠΡ να έχει φτάσει μέχρι εκεί με  άλλους έξι βαθμούς στο σακούλι της.

Οι Robins με τον Νάιτζελ Πίρσον στον πάγκο τους έχουν μαζέψει 8 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια ενώ την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν από την Χάντερσφιλντ (2-3) μια ήττα που σταμάτησε το αήττητο ρεκόρ των 5 αγώνων στο Ashton Gate.

Προϊστορία: Η Μπρίστολ Σίτι είναι αήττητη στα 10/11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην ΚΠΡ σε όλες τις διοργανώσεις.

  • Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στα λίγα γκολ ( 1,98) αφού οι μεν γηπεδούχοι έχουν φέρει 9/12 Under 2,5 στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια τους ενώ την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι αριθμούν 7/8 Under 2,5 γενικά.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 340 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x