ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα

Ισπανία: Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα
Spread the love

Το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τους «νησιώτες» στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και με στόχο φυσικά την έκπληξη κόντρα στη Μπαρτσελόνα, η οποία από την πλευρά της προσπαθεί να βελτιώσει την βαθμολογική της εικόνα, καθώς είναι σίγουρα αποτυχία να ολοκληρώνει τον 1ο γύρο εκτός της πρώτης εξάδας.

Βαρύ 1-4 για τη Μαγιόρκα στην Γρανάδα, στο προ 15 περίπου ημερών τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα, με θετικό πάντως για τους «νησιώτες», το +5 που προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, παρά το γεγονός πως πήρε τέλος με άσχημο τρόπο ένα θετικό σερί που έτρεχαν σε όλες τις διοργανώσεις. Είχαν προηγηθεί άλλωστε τρεις εκτός έδρας νίκες, δύο για το κύπελλο με ομάδες της 4ης κατηγορίας, το 2-0 σε βάρος της Γκιμνάστικα Σεγκοβιάνα και το 6-0 με την Γιανέρος και το σπουδαίο 2-1 στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο, εκεί όπου οι «νησιώτες» υποχρέωσαν τους «ροχιμπλάνκος» στην πρώτη τους ήττα στη La Liga στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο». Δύο νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα για τη Μαγιόρκα, σε εννέα ματς στη La Liga στο γήπεδο της, ενώ χωρίς απουσίες από τιμωρίες ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια προβλήματα λόγω COVID-19, με τη Μαγιόρκα όμως να μην δημοσιοποιεί, έχοντας φυσικά το δικαίωμα αυτό, τα ονόματα παικτών ή μελών της ομάδας.

Τέσσερις βαθμοί για τη Μπαρτσελόνα στα δύο της τελευταία ματς στο πρωτάθλημα στο 2021, με αγχωτικό 3-2 αρχικά φιλοξενώντας την Έλτσε, στο οποίο κατάφερε να λυγίσει την αντίπαλο της πέντε λεπτά πριν το φινάλε, ενώ είχε χάσει νωρίτερα προβάδισμα δύο τερμάτων, ενώ 1-1 με την Σεβίλλη σε εξ αναβολής στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Αποτυχία σίγουρα πάντως, το ότι αν δεν κερδίσει σήμερα θα ολοκληρώσει τον 1ο γύρο εκτός της πρώτης εξάδας, όπως και ο πρόσφατος «υποβιβασμός» της στο Γιουρόπα, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση του 5ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ πίσω από την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Μπάγερν και τη Μπενφίκα. Μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες για τη Μπαρτσελόνα, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ αρκετά προβλήματα απουσιών από τραυματισμούς και COVID-19, πέρα των τιμωρημένων μέσων Γκάβι και Μπουσκέτς, με τον Τσάβι ενοχλημένο που δόθηκε το πράσινο φως για την διεξαγωγή του σημερινού αγώνα.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Μπαρτσελόνα, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία στην έδρα της Μαγιόρκα, με χαρακτηριστικό μάλιστα πως σε όλες είχε σκοράρει ο Μέσι.

Καθαρά στοιχηματικά, ξεκινάμε από το ότι σε προηγούμενα χρόνια αν βλέπαμε τη Μπαρτσελόνα με τιμή 2,00 στο «διπλό» της στη Μαγιόρκα, θα νομίζαμε πως μας έκαναν πλάκα και πως πρόκειται για λάθος. Τέσσερις νίκες όπως προαναφέρθηκε η Μπαρτσελόνα σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία στη Μαγιόρκα, αλλά με Μέσι στις τάξεις της, μάλιστα με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να σκοράρει πάντα απέναντι στους «νησιώτες». Τα πράγματα πάντως πολύ διαφορετικά φέτος, με τη Μπαρτσελόνα να έχει κερδίσει μόνο δύο εκτός έδρας ματς, τη Ντιναμό Κιέβου στο Τσάμπιονς Λιγκ (1-0) και την Βιγιαρεάλ (3-1), να έχει καταφέρει να κρατήσει ισάριθμες το μηδέν (Κάντιθ 0-0, Ντιναμό Κιέβου), ενώ και η Μαγιόρκα δεν είναι εύκολος αντίπαλος στο «σπίτι» της.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.236 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x