ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Μπέτις – Θέλτα  

Ισπανία: Μπέτις – Θέλτα  
Spread the love

Επιτυχία σίγουρα για τη Μπέτις η 3η θέση στη La Liga  και στόχος σήμερα το τρίποντο που θα την εδραιώσει στην πρώτη τετράδα με την ολοκλήρωση του 1ου γύρου του πρωταθλήματος, ενώ στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη η Θέλτα, με την ομάδα του Βίγκο να θέλει φυσικά να αποφύγει τις περιπέτειες.

Οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, το προ 15 περίπου ημερών 2-3 στο «Σαν Μαμές» από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο τελευταίο ματς της Μπέτις στο πρωτάθλημα, με το οποίο πήρε τέλος το μεγάλο νικηφόρο σερί που την έφερε στην 3η θέση της La Liga. Πίσω στο σκορ η Μπέτις στο «Σαν Μαμές» με την έναρξη σχεδόν του ματς (2΄), αλλά άμεση και η «απάντηση» της, καθώς ο Χουάνμι ισοφάρισε με κεφαλιά σε άδειο σχεδόν τέρμα στο έκτο λεπτό. Πλασέ ακολούθως από τον Φεκίρ από το ύψος περίπου του πέναλτι και 2-1 για τη Μπέτις στο πενήντα δύο, με την Αθλέτικ Μπιλμπάο όμως να ισοφαρίζει αρχικά στο εβδομηκοστό δεύτερο λεπτό και να πραγματοποιεί τελικά την ανατροπή στο ογδόντα εννέα. Είχαν προηγηθεί, το εκτός 3-0 με την Έλτσε, το 3-1 φιλοξενώντας την ουραγό Λεβάντε, το 1-0 στην Βαρκελώνη σε βάρος της Μπαρτσελόνα και το εντός 4-0 με την Σοσιεδάδ. Πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για τη Μπέτις, σε εννέα ματς στη La Liga στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο Αργεντινός μέσος Ροντρίγκες. Προβλήματα απουσιών πάντως και λόγω COVID-19, με τη Μπέτις πάντως να μην δίνει στην δημοσιότητα, αφού είχε αυτό το δικαίωμα, ονόματα παικτών ή μελών της ομάδας.

Στην άλλη πλευρά, 3-1 για την Θέλτα στο προ 15 περίπου ημερών τελευταίο της ματς στο πρωτάθλημα φιλοξενώντας την Εσπανιόλ, με το οποίο η ομάδα του Βίγκο βρέθηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Μπροστά στο σκορ στο ματς με την Εσπανιόλ στο τρίτο μόλις λεπτό, με την Θέλτα να «καθαρίζει» ουσιαστικά με τον Ιάγκο Άσπας στο σαράντα επτά. Το κερασάκι στην τούρτα ή το 3-0 αν προτιμάτε από τον Ντένις Σουάρες στο ογδόντα δύο, ενώ το γκολ της τιμής από την Εσπανιόλ στις καθυστερήσεις. Τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες για την Θέλτα, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Βίγκο, ενώ χωρίς απουσίες από τιμωρίες ενόψει του σημερινού ματς. Παρόλα αυτά, κάτι ανάλογο με την σημερινή της αντίπαλο, καθώς υπάρχουν προβλήματα λόγω COVID-19, τα οποία πάντως δεν είναι γνωστά.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Μπέτις, μία για την Θέλτα και τέσσερις ισοπαλίες, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Επιθετικό και γενικότερα ελκυστικό ποδόσφαιρο από την 3η στον βαθμολογικό πίνακα Μπέτις, κρατώντας όμως επιφυλακτική στάση, από την στιγμή που απέναντι υπάρχει η πάντα υπολογίσιμη, αν και σχετικά χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, Θέλτα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 344 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x