ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ: Παραγουάη – Ουρουγουάη   

Προκριματικά Μουντιάλ: Παραγουάη – Ουρουγουάη   
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Χενεράλ Πάμπλο Ρόχας» της Ασουνσιόν, με την Παραγουάη, με τέσσερις αγωνιστικές γα το φινάλε, να παίζει ουσιαστικά τα ρέστα της, ενώ κάτι ανάλογο και για την Ουρουγουάη, στον πάγκο της οποίας κάνει ντεμπούτο σήμερα ο 46χρονος Ντιέγκο Αλόνσο.  

Αξίζει να τονιστεί, πως οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 1η μέχρι και την 4η θέση κερδίζουν την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ, ενώ η 5η θα οδηγηθεί σε μπαράζ. Στην 1η θέση η Βραζιλία με 35 και στην 2η η Αργεντινή με 29, με τις δύο ομάδες με ένα ματς λιγότερο, στην 3η το Εκουαδόρ με 23, ενώ η Κολομβία και το Περού που έχουν από 17 είναι στην 4η και την 5η αντίστοιχα. Στην 6η θέση η Χιλή με 16, όσους έχει και η 7η στον βαθμολογικό πίνακα Ουρουγουάη, στην 8η η Βολιβία με 15, προτελευταία η Παραγουάη με 13, ενώ στην 10η ή ουραγός αν προτιμάτε και εδώ και καιρό χωρίς ελπίδες πρόκρισης η Βενεζουέλα με 7.

Λευκή ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική στην Κολομβία, με τον βαθμό αυτό πάντως, αυτή την χρονική στιγμή, να μη μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία για την Παραγουάη, καθώς βρίσκεται στο -4 από την 5η στον βαθμολογικό πίνακα, ομάδα του Περού. Ειδικά μάλιστα από την στιγμή, που την επόμενη αγωνιστική θα δοκιμαστεί στην Βραζιλία. Τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Κούμπας, ενώ με πρόβλημα, ο στόπερ της Βαλένθια, Αλντερέτε. Στον αντίποδα, τέσσερις συνεχόμενες ήττες για την Ουρουγουάη, με την πιο πρόσφατη εξ αυτών, το βαρύ 0-3 στην Βολιβία, όχι μόνο να την φέρνει στην 6η θέση, αλλά να αποτελεί ταυτόχρονα το «κύκνειο άσμα» στον πάγκο για τον Όσκαρ Ταμπάρες. Ο 46χρονος Ντιέγκο Αλόνσο πλέον, αυτός που έχει το δύσκολο έργο να βγάλει την Ουρουγουάη από το αδιέξοδο, ενώ βατό, θεωρητικά, το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε, ειδικά από την στιγμή που ακολουθούν δύο συνεχόμενα ματς στο Μοντεβιδέο, με την Βενεζουέλα και το Περού. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Ουρουγουάη το 2017, στο μοναδικό ματς προκριματικών Μουντιάλ ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Παραγουάη.

Ματς που αναμένεται να πέσουν κορμιά, καθώς πέρα από την παραδοσιακή κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στην Παραγουάη και την Ουρουγουάη, είναι έντονο και το βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η ισοπαλία δεν τις εξυπηρετεί, ειδικά τους γηπεδούχους. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 305 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x