ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Σάντα Κλάρα – Σπόρτινγκ

Πορτογαλία: Σάντα Κλάρα – Σπόρτινγκ
Spread the love

Εκ διαμέτρου αντίθετοι οι στόχοι των δύο ομάδων, με την Σάντα Κλάρα στην 15η θέση και το +1 από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που η πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ συγκατοικεί στην κορυφή με την Πόρτο. Άξιο αναφοράς, πως οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στο τέλος του μήνα στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Ήττα με 1-2 για την Σάντα Κλάρα την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Πάσος Φερέιρα, βλέποντας την ομάδα από τις Αζόρες να πέφτει «θύμα» ανατροπής στο συγκεκριμένο ματς και να «υποχωρεί» στην 15η θέση και στο +1 όπως προαναφέρθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Πιο απειλητική η Σάντα Κλάρα στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Πάσος Φερέιρα, στο οποίο βρέθηκε τελικά μπροστά στο σκορ στο τεσσαρακοστό λεπτό, με κοντινό πλασέ του Ιάπωνα μέσου Μορίτα. Πιο απειλητική μάλιστα και στο πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης, με την Πάσος Φερέιρα όμως να «τιμωρεί», στο εξήντα εννέα και το ογδόντα δύο, κόντρα στην ροή του αγώνα, την αδυναμία της Σάντα Κλάρα να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Σάντα Κλάρα, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στις Αζόρες, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο δεξιός μπακ Ράμος.

Στην άλλη πλευρά, πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για την Σπόρτινγκ, με τα «λιοντάρια» μάλιστα να πραγματοποιούν την ανατροπή στις δύο πιο πρόσφατες εξ αυτών. Πιο συγκεκριμένα, 2-1 αρχικά για την Σπόρτινγκ στην έδρα της 2ης κατηγορίας «μικρής» συμπολίτισσας Κάσα Πία, με το οποίο προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου, ενώ 3-2 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Πορτιμονένσε, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον επιθετικό Παουλίνιο, ο οποίος πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο χατ τρικ. Εντός όλων των στόχων γενικότερα τα «λιοντάρια», καθώς έχουν προκριθεί επίσης τόσο στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ όπου θα βρεθούν μάλιστα απέναντι στην σημερινή τους αντίπαλο. Έξι νίκες και μία ισοπαλία για την Σπόρτινγκ, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης, καθώς αυτά που υπάρχουν από τραυματισμούς και COVID-19 θεωρούνται πλέον πάγια.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Σπόρτινγκ, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία στην έδρα της Σάντα Κλάρα, με 2-1 το 2018, 4-0 το 2019 και 2-1 το 2020.

Φαβορί η Σπόρτινγκ αλλά αρκετά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει, με ειδικό στοίχημα τερμάτων την επιλογή μου, ψάχνοντας φυσικά κάτι πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

(Visited 449 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x