ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Λέστερ- Γουότφορντ

FA Cup Αγγλίας: Λέστερ- Γουότφορντ
Spread the love

Η Λέστερ υποδέχεται την Γουότφορντ και το momentum με βάση την φόρμα εκτιμώ πως είναι υπέρ των γηπεδούχων οι οποίοι είναι και οι εν δυνάμει τροπαιούχοι στον θεσμό. Σημείο αναφοράς στο ματς βέβαια δεν μπορεί να είναι άλλο από την επιστροφή του Κλαούντιο Ρανιέρι στο King Power οπού βέβαια θα αποθεωθεί.

Οι “Αλεπούδες” προέρχονται από την σημαντικότατη νίκη που πέτυχαν απέναντι στην Λίβερπουλ (1-0) την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να πλησιάσουν στην πρώτη 10άδα του πίνακα εκ νέου.

Με αυτή την νίκη έχουν πετύχει “καρέ” νικών εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις αλλά την ίδια ώρα ο Μπρένταν Ρότζερς αριθμεί 17 (!) απουσίες παικτών που αφορούν τραυματίες , νοσούντες στον Covid19 και παίκτες που λείπουν με τις χώρες τους για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Οι “σφήγκες” προέρχονται από έξι διαδοχικές ήττες, πιο πρόσφατη το 0-1 από την Τότεναμ στα χασομέρια με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Το μεγαλύτερο “αγκάθι” για τον Κλαούντιο Ρανιέρι είναι πως δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για την Γουότφορντ από το γεγονός πως έχει δεχτεί γκολ σε 17 από τα 18 φετινά της παιχνίδια δεν υπάρχει.

Επίσης παρά πολλές οι απουσίες αφού 12 παίκτες είναι εκτός δράσης είτε λόγω τραυματισμών , είτε λόγω Covid19 είτε εξαιτίας του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Προϊστορία: Η Λέστερ έχει κερδίσει στα 6 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της την Γουότφορντ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Στο 1,70 θα πάρω τον Άσο αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλύτερο φεγγάρι από τους φιλοξενούμενους. Καλή επιλογή και το combo με τα πολλά γκολ αφού τα 9/12 της Λέστερ έχουν έλθει Goal.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Over 2,5

(Visited 436 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x