ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Με δύο δυνατούς άσους θα  πορευτούμε στη Λιγκ 2

 

170 Noρθάμπτον-Κροουλι 

Μετά απο τέσσερις νίκες σερί ,η δεύτερη στη βαθμολογία , Νορθάμπτον  εμφάνισε τραγικό πρόσωπο στην άμυνα και έγινε έρμαιο στα χέρια της Σουίντον που μετέτρεψε το 1-2 σε 5-2!  Εκτη ήττα στη σεζόν και τέταρτη εκτός έδρας με την ομάδα να επιστρέφει εντός έδρας εκεί όπου μετρά 7-1-2. Τέσσερα από τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει έχουν  επιβεβαιώσει το οβερ.

Η Κροουλι, ανεβάζει στροφές και πλέον με 28 βαθμούς απόρροια των τριών ματς αήττητη(2-1-0) , τα δύο τρίποντα σερί κόντρα σε Λέιτον και εκτός και Κόλτσεστερ εντός, αρχίζει να αισθάνεται πολύ καλύτερα έχοντας το βλέμμα και προς τα πλέι οφ απο τα οποία απέχει 7 βναθμούς, αλλά και στο +9 απο την  επικίνδυνη ζώνη. 4-1-5 τα πεπραγμένα της εκτός έδρας.

Προϊστορία: 1-2-0 ,με δύο σερί ισοπαλίες.

Εκτίμηση: Η Νορθάμπτον  είναι φαβορί και θα κερδίσει και την Κροουλι και την προϊστορία του Χ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 

 

173 Τρανμίρ-Σκάνθορπ

 

Πέντε σερί νίκες  για την Τρανμίρ η οποία πλέον με 38 βαθμούς αρχίζει και “βλέπει” προς την απευθείας άνοδο. Το καλό για την β ομάδα του Λίβερπουλ είναι ότι  στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει δεν έχει δεχτεί γκολ. Γεγονός σημαντικό.  Εχει βρεί ισορροπία στις γραμμές της και βγάζει χαρακτήρα. Εντός έδρας έχει 8-0-3.

Η Σκάνθορπ, με μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια (1-1-4), είναι  στην προτελευταία θέση  της βαθμολογίας   έχοντας 19 βαθμούς  και 1-6-5 μακριά από την έδρα της. Προσπαθεί να κάνει μεταγραφές αλλά δεν είναι και εύκολο.

Προϊστορία: Δύο νίκες την τελευταία δεκαετία για την Τρανμίρ ,πιο πρόσφατη πέρυσι με 2-0.

Εκτίμηση: Εστω και δύσκολα θα πάω με τον άσο.

    ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 768 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x