ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο

Ισπανία: Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Βιγιαρεάλ να ψάχνει αντίδραση μετά τον αποκλεισμό της στο κύπελλο, αλλά ταυτόχρονα να μην χάσει την επαφή της με την πρώτη εξάδα, την στιγμή που με τρίποντο η Ατλέτικο πολύ πιθανό να βρεθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα για την Βιγιαρέαλ, με το «κίτρινο υποβρύχιο» στην 8η θέση και το -4 από την πρώτη εξάδα, μετά το εντός 2-0 με την Βαγιεκάνο, το 3-1 στο Σαν Σεμπαστιάν με την Σοσιεδάδ, το 5-2 με την Αλαβές στο «Λα Θεράμικα και το 5-0 φιλοξενώντας την ουραγό της La Liga, Λεβάντε. Παρόλα αυτά, το σερί αυτό πήρε τέλος μεσοβδόμαδα, έστω και σε διαφορετική διοργάνωση, καθώς η Βιγιαρεάλ έπεσε «θύμα» ανατροπής στο 1-2 και τη νοκ άουτ μονομαχία της στην έδρα της 2ης κατηγορίας Σπόρτινγκ Χιχόν, στην φάση των «32» του κυπέλλου Ισπανίας. Έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Βιγιαρεάλ, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ πάγιες πλέον οι απουσίες που υπάρχουν από COVID-19 και Κόπα Άφρικα.

Στον αντίποδα, η Ατλέτικο εκμεταλλεύτηκε τα πολλά προβλήματα που είχε λόγω COVID-19 η Βαγιεκάνο στο μεταξύ τους μίνι ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και επικράτησε 2-0 της «μικρής» της συμπολίτισσας. Κανένα πρόβλημα και στην συνέχεια στο κύπελλο και το νοκ άουτ ματς με την 3ης κατηγορίας Ράγιο Μαχαδαόντα, καθώς επικράτησε 5-0 ως τυπικά φιλοξενούμενη στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο». Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Ατλέτικο, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Γουάντα Μετροπολιτάνο», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα ο Ουρουγουανός στόπερ Χιμένες και ο συμπατριώτης του επιθετικός Σουάρες.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Βιγιαρεάλ, ισάριθμες για την Ατλέτικο και δύο ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Λα Θεράμικα».

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο. Δεδομένο πως η Βιγιαρεάλ θα θέλει αντίδραση μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο, αλλά όσο απρόβλεπτη και αν είναι η φετινή Ατλέτικο, είναι πάντα υπολογίσιμη.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 915 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x