ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Νότιγχαμ Φόρεστ- Άρσεναλ

FA Cup Αγγλίας:  Νότιγχαμ Φόρεστ- Άρσεναλ
Spread the love

Ο ερχομός του Στιβ Κούπερ στο City Ground αποδείχθηκε ευεργετικός αφού οι ρεντς πραγματοποίησαν ένα ονειρικό ξεκίνημα και η είσοδος τους στα μπαράζ ανόδου είναι μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να συμβεί.

Ωστόσο στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους όχι μόνο έχασαν back to back απέναντι σε Μίντλεσμπρο και Χάντερσφιλντ αλλά δεν κατάφεραν καν να βρούνε δίχτυα.

Προτεραιότητα είναι η είσοδος στα play offs και με δεδομένο πως ακολουθούν δύσκολα ματς με την Μίλγουολ εκτός και την Ντέρμπι εντός είναι λογικό ο Κούπερ να κάνει ένα rotation στην 11άδα του αλλά όχι ριζικό.

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι αφού έχει κερδίσει στα 5/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις αν και το τελευταίο το έχασε από την πρωταθλήτρια Μ.Σίτι ( 1-2) με γκολ στα χασομέρια, κόντρα διαιτησία και ένα ομολογουμένως σούπερ πρώτο 45λεπτο.

Ο Αρτέτα θα κάνει και αυτός κάποιες αλλαγες στην αρχική του 11άδα αφού ο Γκάμπριελ είναι τιμωρημένος και οι: Ομπαμεγιάνγκ, Ελνενί, Τόμας και Πέπε λείπουν στο Κόπα Άφρικα.

Έτσι οι : Λένο, Χόλντινγκ, Σουάρες, Λοκόνγκα , Πατίνο και βέβαια ο 1ος σκόρερ στους φετινούς θεσμούς των Κυπέλλων Ενκέτια αναμένεται να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

 

Προϊστορία: Πριν από 4 χρόνια τέτοιες ημέρες στο ίδιο γήπεδο για τον ίδιο θεσμό η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε επικρατήσει με 4-2 της Άρσεναλ και την είχε αποκλείσει τότε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

 

  • Η Αρσεναλ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό ισχύει και για τους λεγόμενους παγκίτες για αυτό και εκτιμώ πως θα κερδίσει σε ένα ματς ανοιχτό με πολλά γκολ. Κλασικά ποντάρουμε στον Ενκέτια για να βρει δίχτυα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5 / Ενκέτια Anytime σκόρερ στο 90λεπτο

 

(Visited 747 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x