ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουπέρ Καπ Ισπανίας: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ   

Σουπέρ Καπ Ισπανίας: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ   
Spread the love

Στο ουδέτερο «Κινγκ Φαχντ» του Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας ο πρώτος χρονικά νοκ άουτ ημιτελικός του Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ, με το άλλο αύριο μεταξύ Ατλέτικο και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αξίζει να σημειωθεί, πως σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 1-1 το Σάββατο για τη La Liga στην Γρανάδα με την ομώνυμη ομάδα, με τη Μπαρτσελόνα να βλέπει την αντίπαλο της να ισοφαρίζει ένα λεπτό πριν το φινάλε, αδυνατώντας όχι μόνο να βρεθεί στην πρώτη τετράδα, αλλά να πανηγυρίσει για πρώτη φορά φέτος τρεις σε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Με παίκτη λιγότερο βέβαια στο εβδομηκοστό ένατο λεπτό, μετά την αποβολή του Γκάβι, με αυτό πάντως να μην αποτελεί άλλοθι για την ομάδα του 41χρονου Τσάβι, ο οποίος σήμερα θα είναι στο πρώτο Clasico της καριέρας του ως προπονητής. Λιγότερα επίσης τα προβλήματα, καθώς οι περισσότεροι από τους παίκτες που είχαν θέματα με COVID-19 αποθεραπεύτηκαν, ενώ πάγιες πλέον οι απουσίες του δεξιού μπακ – χαφ Ρομπέρτο και του Δανού επιθετικού Μπρέιθγουεϊτ.

Στην άλλη πλευρά, εύκολο 4-1 φιλοξενώντας την Βαλένθια, στο πιο πρόσφατο ματς της «βασίλισσας» σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο τέρματα των Μπενζεμά και Βινίσιους, με την Ρεάλ να επιστρέφει στις νίκες μετά το 0-1 στο στην έδρα της Χετάφε και να διατηρεί το +5 από την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Σεβίλλη, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο. Χωρίς σημαντικά προβλήματα επίσης και ο Αντσελότι, καθώς οι περισσότεροι παίκτες που απουσίαζαν από τραυματισμούς ή COVID-19 αποθεραπεύτηκαν, ενώ πάγιες οι απουσίες των επιθετικών Ντίας και Μπέιλ.

Προϊστορία: Η σημερινή, θα είναι η δεύτερη μονομαχία ανάμεσα στις δύο σπουδαίες αυτές ομάδες για την τελευταία δεκαετία σε ουδέτερη έδρα, μετά το 3-2 της Μπαρτσελόνα το 2017 στην Φλόριντα για το International Champions Cup.

Σε καλύτερη κατάσταση η Ρεάλ, σημειώνοντας όμως, πως όποια θέματα και αν υπάρχουν στην φετινή Μπαρτσελόνα, μιλάμε για Clasico, μάλιστα σε ουδέτερη έδρα. Δεν θα μπλέξω με σημείο, αλλά θα πάω σε ποντάρισμα σκόρερ και πιο συγκεκριμένα με τον Μπενζεμά, ο οποίος έχει πετύχει 11 γκολ το τελευταίο δίμηνο σε 13 ματς της «βασίλισσας» σε όλες τις διοργανώσεις.

Πρόταση: Μπενζεμά Anytime  2,00

(Visited 459 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x