ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τελικός Σούπερ Καπ Ιταλίας: Ίντερ- Γιουβέντους

Τελικός Σούπερ Καπ Ιταλίας: Ίντερ- Γιουβέντους
Spread the love

To derby d΄Ιtalia πάντα έχει ένα μεγάλο και ξεχωριστό ενδιαφέρον και αν πρόκειται για ένα μονό ματς που κρίνει έναν τίτλο, όπως το αποψινό στο Μιλάνο όπου διεξάγεται ο τελικός του Σούπερ Καπ, τότε όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το θερμόμετρο ανεβαίνει κι άλλο.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας συμμετέχουν στον τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 2011 όταν και είχαν χάσει από την άσπονδη συμπολίτισσα τους Μίλαν λίγους μήνες μόνο μετά την περίφημη κατάκτηση του τρέμπλ υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο.

Έχουν κατακτήσει το συγκεκριμένο τρόπαιο πέντε φορές ( 1989, 2005, 2006, 2008 και 2010) ενώ στην τρέχουσα σαιζόν οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος στο συν 1 από την Μίλαν αλλά και με ένα αγώνα λιγότερο.

Έκαναν ποδαρικό με το δεξί επικρατώντας με 2-1 της Λάτσιο και πλέον μετράνε 8 διαδοχικές νίκες για στο Καμπιονάτο.

Ο Ιντζάκι δεν έχει απουσίες της τελευταίας στιγμής και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον αγαπημένο του σχηματισμό “3-5-2” και επιθετικό δίδυμο τους: Τζέκο- Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Οι μπιανκονέρι προέρχονται από μια επική νίκη- ανατροπή επί της Ρόμα με 3-4 σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι Ρωμαίοι ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 μέχρι και την εκκίνηση της επανάληψης και ενώ στο τελευταίο 10λεπτο έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ντε Λιχτ και τον Σέζνι να αποκρούει πέναλτι του Πελεγκρίνι.

Ο Αλέγκρι ξέρει πως απόψε κόντρα στην Ίντερ δεν διακυβεύεται μονάχα ένα τρόπαιο αλλά και ο εγωισμός του οργανισμού Γιούβε αφού απέναντι τους θα έχουν την ομάδα που τους σταμάτησε πέρσι την δική τους αυτοκρατορία ( κατακτούσαν το σκουντέτο από το 2011/12 μέχρι και το 2019/20) και θα τους στερήσει από ότι φαίνεται και τον φετινό.

Εκτός δράσης παραμένουν οι: Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο, Ντανίλο, Κιέζα, Ντε Λίχτ και Κουαδράδο.

Προϊστορία: Μόλις για 2η φορά συναντιόνται οι δυο αυτές ομάδες από το 2005 που υπάρχει ο συγκεκριμένος θεσμός σε ισχύ.

* Αήττητη στην έδρα της εδώ και 26 (!) συνεχόμενα παιχνίδια η Ίντερ ενώ πριν δεχτεί το γκολ από τον Ιμόμπιλε στην πρόσφατη νίκη της επί της Λάτσιο μετρούσε και έξι διαδοχικά Clean Sheets.

Η Γιούβε θα έχει πολλές και σημαντικές απουσίες ( Κιέζα, Κουαδράδο, Ντε Λιχτ , Μπονούτσι και Ντανίλο) αλλά όπως απέδειξε και κόντρα στην Ρόμα είναι φτιαγμένη από σκληρό μέταλλο. Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι ΄το σύνολο τερμάτων 2-3 σε απόδοση διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

(Visited 457 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x