ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ιταλίας: Μίλαν- Τζένοα

Κύπελλο Ιταλίας: Μίλαν- Τζένοα
Spread the love

Στο Μιλάνο η Μίλαν υποδέχεται την Τζένοα με έπαθλο στον νικητή ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού σε έναν αγώνα που είναι νοκ άουτ κάτι που σημαίνει πως εάν λήξει ισόπαλος θα χρειαστεί παράταση και μετά πέναλτι.

Οι ροσονέρι βρίσκονται σε πολύ καλό momentum αφού αριθμούν τρεις διαδοχικές νίκες μετά τα Χριστούγεννα , πιο πρόσφατη το εύκολο 3-0 στην Βενετία επί της νεοφώτιστης Βενέτσια, και έτσι συνεχίζει να πιέζει στην άσπονδη συμπολίτισσα της Ίντερ στην κορυφή της βαθμολογίας στο Καμπιονάτο.

Πάντως αυτό δεν σημαίνει πως θα αδιαφορήσει για το Κύπελλο αφού είναι ενδεικτικό πως το τελευταίο τέτοιο τρόπαιο που κατέκτησε ήταν το 2003 ενώ το αμέσως προηγούμενο το 1977!

Εκτός δράσης είναι οι: Κιαρ, Ιμπρα, Καστιγέχο, Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Τομόρι, Ρομανιόλι, Μπάλο – Τουρέ , Μπενασέρ και ο Κεσί.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε δυσχερή θέση αφού έχουν κερδίσει μόλις σε ένα παιχνίδι από την αρχή της σαιζόν και αυτό ήταν απέναντι στην Σαλερνιτάνα (1-0) με γκολ στα χασομέρια στον περασμένο γύρο του θεσμού.

Ο νεοφερμένος τεχνικός Αντρέι Σεφτσένκο δεν έχει καταφέρει να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα αφού επί ημερών του έχει κερδίσει ο σύλλογος μόλις 3 βαθμούς σε 9 αγώνες και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ήδη έχει ξεκινήσει κουβέντα για την αντικατάσταση του με τον Μαραν στην παρούσα φάση να φαίνεται ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Προϊστορία: Η Μίλαν αριθμεί πέντε διαδοχικά Over 2,5 στα τελευταία πέντε παιχνίδια απέναντι στην Τζένοα σε όλες τις διοργανώσεις.

* Με βάση την πρόσφατη εικόνα των δυο ομάδων αλλά και την μεταξύ τους προϊστορία το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το Over 2,5 στην τιμή του 1,70.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 325 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x