ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Άφρικα: Γουινέα Μπισάου – Αίγυπτος    

Κόπα Άφρικα: Γουινέα Μπισάου – Αίγυπτος    
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος της 2ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο, καθώς η Γουινέα Μπισάου θα προσπαθήσει για την έκπληξη κόντρα στους «Φαραώ», οι οποίοι καλούνται να βγάλουν αντίδραση μετά το 0-1 της πρεμιέρας από τη Νιγηρία.

Έξι όμιλοι επίσης των τεσσάρων ομάδων, με την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση να παίρνουν οι δύο πρώτες και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες. Καμερούν, Μπουρκίνα Φάσο, Αιθιοπία και Πράσινο Ακρωτήριο απαρτίζουν τον 1ο, ενώ Σενεγάλη, Γουϊνέα, Ζιμπάμπουε και Μαλάουι τον 2ο. Στον 3ο όμιλο έχουμε το Μαρόκο, την Γκάνα, την Γκαμπόν και τις Κομόρες, ενώ στον 4ο μετέχουν η Νιγηρία, η Αίγυπτος, η Γουϊνέα – Μπισάου και το Σουδάν. Η τετράδα του 5ου ομίλου είναι Αλγερία, Ακτή Ελεφαντοστού, Σιέρα Λεόνε και Ισημερινή Γουϊνέα, ενώ στον 6ο μετέχουν η Τυνησία, η Μαυριτανία, η Γκάμπια και το Μάλι.

Ισοπαλία με 0-0 στην πρεμιέρα με το Σουδάν, με το αποτέλεσμα αυτό πάντως να αφήνει μια πικρή γεύση στην Γουινέα Μπισάου, καθώς δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα και ήταν αυτή μάλιστα που είχε σημαντικές ευκαιρίες, δύο δοκάρια και το χαμένο πέναλτι του μέσου της Μονακό, Πελέ. Στην άλλη πλευρά, μετριότατη εμφάνιση από την Αίγυπτο και απόλυτα δίκαιο το 0-1 της πρεμιέρας από τη Νιγηρία, μάλιστα πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Χαρακτηριστικό, πως υπήρχε μόλις μια ευκαιρία σε ολόκληρο το ματς και αυτή στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, με το σκορ ήδη 0-1 από το τριακοστό λεπτό, ενώ ακολούθησαν «λαϊκά δικαστήρια» τόσο σε ολόκληρη την ομάδα όσο και στον 68χρονο Πορτογάλο προπονητή των «Φαραώ», Κάρλος Κεϊρόζ.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία σε ουδέτερη έδρα.

Εκτίμηση μου, πως η Αίγυπτος θα βγάλει αντίδραση, καθώς νέα αποτυχία θα την βάλει σε μεγάλες περιπέτειες. Παρόλα αυτά, αξιόμαχος αντίπαλος η Γουινέα Μπισάου, καλή η εικόνα της στην πρεμιέρα και άδικο το 0-0 με το Σουδάν, πιστεύοντας πως δεν θα είναι εύκολη «λεία» για τους «Φαραώ», τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών. Δεν θα πάω με σημείο ή κάποιο ειδικό στοίχημα τερμάτων, αλλά με σκόρερ τον Σαλάχ, μάλιστα σε μια αρκετά ελκυστική τιμή.

Anytime σκόρερ Σαλάχ  (1,90)

(Visited 2.191 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x