ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Spread the love

Στη Λεωφόρο , ο Παναθηναϊκός κοντράρεται  με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το ντέρμπι της Λεωφόρου έληξε 0-0  και ο Παναθηναϊκός   έκανε την δεύτερη του  ισοπαλία σε 10 ματς εντός έδρας.  Ενα αποτέλεσμα  που σαφέστατα  δεν ικανοποιεί τους  “Πράσινους”   που είχαν μία καλή φάση στο ματς σε κεφαλιά του Μακέντα. Γενικά με την ισοπαλία στο ντέρμπι δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί 5 νικών σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο  και τώρα θέλει κόντρα σε μία έμπειρη  ομάδα το καλύτερο δυνατό . Θυμίζουμε ότι για να φτάσει εδώ απέκλεισε με νίκη εκτός έδρας τον Ατρόμητο (0-1) ,ενώ επικράτησε με 2-1 του Βόλου εντός και έφερε 0-0 στη ρεβάνς.  Ο Γιοβάνοβιτς άφησε και πάλι εκτός τον Χατζηγιοβάννη ενώ την αποστολή αποτελούν οι :Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Η Καρδίτσα απέκλεισε στα πέναλτι Βέροια -Αλμωπο και Καλλιθέα για να ακολουθήσουν οι δύο νίκες με Αγιο Νικολαο(5-0 και 0-1). Στο Πρτάθλημα της sl2 και τον Βόρειο Ομιλο είναι 4η μςε 19 βαθμούς και δύο ματς λιγότερα με τελευταία αναμέτρηση το διπλό στο Ρέντη επι του Ολυμπιακού Β με γκολ του Κλάους Αθανασιάδη.  Νέα πρόσωπα οι εξτρεμ Μπαντιμπανγκα και Δήμουτσος, εκτός ο Κουτσιανικούλης για την ομάδα που εκτός έδρας έχει 2-1-2.

Προϊστορία : Το 2017 για το Κύπελλο,στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός κέρδισε 1-2.

Εκτίμηση: Ο Παναθηναϊκπος είναι το φαβορί ,η Καρδίτσα θα μπεί με στόχο να κοιμίσει το αντίπαλο. Δεν θα είναι εύκολος άσος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

(Visited 241 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x