ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Με ένα σημείο και ένα ειδικό στοίχημα προχωράμε στη Λιγκ 1

214 Μόρκαμπ-Γουίκομπ

Oμάδα που σκοράρει αλλά δεν έχει ισορροπία στις γραμμές της και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για την Μόρκαμπ η οποία όλο και κατηφορίζει στην βαθμολογία όντας κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και στο -3 απο τη σωτηρία και συγκεκριμένα τη Γουίμπλετον. Μετρά 1 -2 -3 στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει ,ενώ εντός έδρας έχει 4 – 4 -6.

Η Γουίκομπ μετρά τέσσερα παιχνίδια αήττητη με 3-1-0 και δύο νίκες σερί με το ίδιο σκορ κόντρα σε Μπόλτον 0-2 και Οξφορντ εντός με 2-0. Κάπως έτσι η ομάδα είναι πρωτη στη βαθμολογία με +1 απο την Γουίγκαν που είναι δεύτερη ,ενώ εκτός έχει 6-5-3.

Προϊστορία: 2-0-1 ,πέρσι 2-3

Εκτίμηση: Ματς με φαβορί(Γουίκομπ) αλλά θα προτιμήσω τα πολλά γκολ γιατί και οι δύο σκο΄ραρουν και οι δύο θα παλέψουν για να παρουν βαθμό η βαθμούς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

219 Σάντερλαντ-Πορτσμουθ

Tρία ματς χωρίς νίκη για την Σάντερλαντ η οποία έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις που έχει δώσει και μάλιστα αυτές οι απώλειες της στέρησαν την πρώτη θέση. Πλέον είναι τρίτη και αν γκελάρει και πάλι θα έχει θέματα εσωτερικά. Ενισχύθηκε στην άμυνα, αλλά κυρίως θα πρέπει να ενισχυθεί ψυχολογικά. Εντός έδρας έχει 10-1-2.

Η Πόρτσμουθ ,με 2-3-1 έχει τρία ματς χωρίς νίκη με δύο “λευκές” ισοπαλίες και μία ήττα κόντρα στους Ντονς. Ομάδα με …ψυχολογικά που είναι ασταθής ,άρα πέρα το ότι είναι επικίνδυνη για τον εαυτό της είναι επικίνδυνη και για τους άλλους. Εκτός έχει 4-5-4 και είναι στο -5 απο την 6η θέση αλλά με ματς λιγότερα.

Προϊστορία: 1-1-1 ,πέρσι 1-3

Εκτίμηση: Οποτε εμπιστευτήκαμε τη Σάντερλαντ μας πρόδωσε. Η Πόρτσμουθ έχει κίνητρο και μπορεί να κάνει τη ζημιά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 727 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x