ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Δυάδα με στόχο τα πολλά γκολ  στη Λιγκ 2

 

166 Σουίντον-Μπρίστολ Ρ.

Εκανε το διπλό απέναντι στην Πόρτ Βίλ και αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε τρία ματς που έχει δώσει Τρία σερί όχι μόνο over, αλλά και over 3.5.Είναι μέσα στα πλει ογφ ,κυνηγάει άνοδο αλλά εντός δεν είναι και πολύ συνεπής (3-5-3).

Οι Ρόβερς έχουν βρει το φεγγάρι τους με δύο νίκες απέναντι σε Ροσντέιλ(4-2) και Χάρτλπουλ (2-0), έχοντας πάρει κεφάλι απο την επικίνδυνη ζώνη (+10), αλλά όχι τόσο θετική παρουσία,σε γενικό πλαίσιο μακριά απο την έδρα της (2-4-4). Προσπαθεί να προσαρμόζεται στον αντίπαλο.

Προϊστορία: 1-0-1, πέρσι 1-0

Εκτίμηση: Αν και αγωνιστικά η Σουίντον είναι φαβορί και ψηλά(1.95) θα πάω με το Over.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

228 Σάτον -Νορθάμπτον

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Σάτον η οποία μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχει παίξει. Πιο πρόσφατο κατόρθωμα το ανατρροπή στην ανατροπή ματς απέναντι στην Κόλτσεστερ με 3-2. Αήττητη στα τελευταία πέντε ματς(3-2-0),στο -2 απο την δεύτερη Τρανμίρ και στο 9 -0 -3 εντός έδρας με τέρματα 22 -12.

Η Νορθάμπτον είναι στο – 2 απο την αντίπαλο της ,αλλά χωρίς νίκη στα τελευταία τρία ματς όπου έχει δύο ήττες και την ισοπαλία ,εντός ,με τη Φόρεστ Γκριν. Το 2022 της έχει μπει με το αριστερό. Εκτός έδρας είναι μέτραι με 5-3-4.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση: Αν και το μομένουμ λεει Σάτον θα επιλέξω τα πολλα γκολ και εδώ για δύο επιθετικές ομάδες αλλα με αμυντικές αδυναμίες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

(Visited 736 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x