Australian Open TENNIS Australian Open

Australian Open:Μπενουά Περ – Στέφανος Τσιτσιπάς

Australian Open:Μπενουά Περ – Στέφανος Τσιτσιπάς
Spread the love

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Μπενουά Περ στον 3ο γύρο του Australian Open.

Ο 32χρονος Γάλλος ,ο οποίος βρίσκεται στο Νο 56 της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο και απέκλεισε τον Βούλγαρο, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο 28), επικρατώντας με 6-4, 6-4, 6-7(4), 7-6(2). Ο Περ είναι ένας απρόβλεπτος τενίστας, που είναι ικανός τόσο για το καλύτερο όσο και για το χειρότερο.Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Από την άλλη πλευρά, ο 23χρονος Έλληνας είχε την πρώτη του απώλεια σετ στο φετινό Australian Open. O Τσιτσιπάς τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Σεμπάστιαν Μπάεζ, αλλά κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την τρίτη φάση του πρώτου Grand Slam της χρονιάς.

 

Head to head: Περ και Τσιτσιπάς έχουν τεθεί αντιμέτωποι τέσσερις φορές, με τον «Στεφ» να μετράει τρεις σερί νίκες (χωρίς απώλεια σετ) και μία ήττα απέναντι στον προσεχή αντίπαλό του. Ο «Tsitsifast» επικράτησε το 2021 στο ATP Masters 1000 της Μαδρίτης με 6-1, 6-2, Madrid, την ίδια χρονιά στο τουρνουά του Ακαπούλκο με 6-3, 6-1 και το 2019 στην διοργάνωση της Ουάσινγκτον με 7-5, 6-0, ενώ ο Περ νίκησε με 6-2, 6-4 τον Έλληνα τενίστα την πρώτη φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι, στο τουρνουά της γαλλικής πόλης, Μετς, το 2017.

Πρόταση: Νικητής Στέφανος Τσιτσιπάς με 3-0 σετ

(Visited 164 times, 1 visits today)
About Author

Μαρία Πετροπούλου

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x