ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ελλαδας: Λαμία -Αρης

Κύπελλο Ελλαδας: Λαμία -Αρης
Spread the love

Στο ΔΑΚ Λαμίας , η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Αρη στη ρεβάνς του 0-0  του Βικελίδης.

Τρίτη σερί φορά που κοντράρονται οι δύο ομάδες ,ενώ είχε προηγηθεί το 0-1 του Αρη στον πρώτο γύρο  της Σούπερλιγκ. Στο πρώτο ματς η Λαμία είχε πάρει ένα σχετικά εύκολο  0-0 στη Θεσσαλονίκη και τώρα αυτό που ψάχνει η ομάδα του Γρηγορίου είναι ένα γκολ  που θα αγχώσει τον ούτως ή  άλλως προβληματικό  Αρη στο σκοράρισμα .Από κει και πέρα, καλό νέο για την ομάδα η επιστροφή του Μανούσου, ενώ εκτός είναι οι Γκαραβέλης-Γκέντσογλου -Ελευθεριάδης για την Λαμία που εντός έδρας έχει 2-1-3 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνιδια που έχει παίξει.

Ο Αρης  έχει πάρα πολλά προβλήματα όντας χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ,ενώ  σε αυτό το διάστημα δεν έχει σκοράρει. Μάλιστα έχει τρία σερί 0-0.  Εκτός έδρας μετρά 2-2-2 και στα αγωνιστικά εκτός είναι οι Ντένις(κιπερ) ,Τζέγκο(υποχρεώσεις με Αυστραλία) και ο νεαποκτηθείς Πάλμα. Bασικός κάτω απο τα δοκάρια ο Σιαμπάνης,  ,επιστρέφει σε σχέση με το ματς Πρωταθλήματος ο Μαντσίνι , λογικά βασικός ο Καμαρά.

Προϊστορία:  2-1-2 

Εκτίμηση: Ο Αρης ,αν σκοράρει πρώτος, θα αγχώσει την Λαμία αλλά θα πρέπει να βρεί το γκολ που αγνοεί για 360 λεπτά. Πάντως σε θέμα κυνισμού η Λαμία είναι πιο ουσιαστική.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1/uNDER 3.5

(Visited 303 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x