ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά ΠΠΚ Concacaf (επιλογές)

Προκριματικά ΠΠΚ Concacaf (επιλογές)
Spread the love

Στο Indepedence του Κίνγκστον ,η Τζαμάικα  κοντράρεται με το Μεξικό.

Η Τζαμάικα δεν μπορεί να πάρει νίκη  έχοντας 1-4-3 στα 8 παιχνίδια που έχει παίξει.  Αγωνίστηκε σε φιλικό  με το Περού και έχασε εύκολα με 3-0. Πριν απο αυτό το παιχνίδι  ε΄θιχε τρείς ισοπαλίες και μία νίκη, κόντρα στην Ονδούρα με 2-0.

Το Μεξικό, θέλει τη νίκη απέναντι στην Τζαμάικα για να κάναι το πρώτο απο τα τρία βήματα πρόκρισης  μέσω της δεύτερης θέσης  που δίνει απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ . Οι ήττες απο ΗΠΑ και Καναδά έφεραν κρίση.  Εκτός ο μέσοεπιθετικός  Λοσάνο(Νάπολι), όλα τα μεγάλα αστέρια στη διάθεση του  προπονητή Μαρτίνο.

Προϊστορία:  Δύο σερί διπλά απο τη τελευταία νίκη της Τζαμάικα, εντός έδρας, το 2008.

Εκτίμηση:  Εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί το διπλό

                   ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

ΗΠΑ -Ελ Σαλβαδόρ

Στο Οχάιο οι ΗΠΑ είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ.  Οι γηπεδούχοι είναι στη δεύτερη θέση και στο -1 απο τον πρωτοπόρο Καναδά. Μετά την ήττα απο τον Παναμά, εκτός έδρας,  νίκησε Κόστα Ρίκα και Μεξικό, εντός έδρας  για να έρθει το σοκ με 1-1 απο τη Τζαμάικα ,εκτός έδρας. Στο τελευταίο φιλικό νίκησε με 1-0 τη Βοσνία.  Χωρίς προβλήματα οι επιλογές του Μπερχάλτερ .

Το Ελ Σαλβαδόρ είναι προτελευταίο  και χωρίς νίκη μετά το 1-0 με τον Παναμά στις 8-10. Εκτοτε  έχει επτά ματς χωρίς νίκη (0-2-5)  σε φιλικά και επίσημα.  Εκτός έδρας έχει πέντε σερί ήττες.  Πάντως η ομάδα παλεύει  όλα τα παιχνίδια και δεν χάνει εύκολα.

Προϊστορία: Από το 0-0 του  1989 για το Nations Cup ,οι ΗΠΑ έχουν 12 νίκες.

Εκτίμηση:   Οι ΗΠΑ είναι το  φαβορί και το Ελ Σαλβαδόρ παλεύει όλα τα ματς.. Πολλά απο τα μεταξύ τους παιχνίδια, πάνω απο το 50% έχουν επιβεβαιώσει το σκορ 2-0.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3

 

 

(Visited 178 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x