ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία Β΄: Βαγιαδολίδ – Σπόρτινγκ Χιχόν

Ισπανία Β΄: Βαγιαδολίδ – Σπόρτινγκ Χιχόν
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Χοσέ Θορίγια», το οποίο ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής, καθώς η Βαγιαδολίδ ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στην κορυφή, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο, την στιγμή πάντως που με νίκη η Σπόρτινγκ Χιχόν θα μειώσει την απόσταση που την χωρίζει από την πρώτη εξάδα.

Τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα για την Βαγιαδολίδ, μέχρι το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην Σαραγόσα με την ομώνυμη ομάδα, εκεί πάντως, όπου το μεταξύ τους 0-0 έβαλε τέλος σε αυτό το νικηφόρο σερί. Παρόλα αυτά, διατηρήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -2 από την Έιμπαρ και την Αλμερία που μοιράζονται την κορυφή. Παθητική εμφάνιση από την Βαγιαδολίδ στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην Σαραγόσα, ενώ πολύ πιο απειλητική στην επανάληψη, εκεί μάλιστα είχε ένα οριζόντιο δοκάρι λίγο πριν το φινάλε. Εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για την Βαγιαδολίδ, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα στο «Χοσέ Θορίγια», ενώ με την εθνική Γκάμπιας στο Κόπα Άφρικα ο δεξιός μπακ – χαφ Τζανκό και με αυτή του Εκουαδόρ ο μέσος Πλάτα.

Στην αντίπερα όχθη, αήττητο πέντε αγωνιστικών, μετά και το 2-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Αμορεμπιέτα, με το οποίο η Σπόρτινγκ Χιχόν βρέθηκε στην 12η θέση και το -6 από την πρώτη εξάδα. Ανατροπή μάλιστα από την Χιχόν στο συγκεκριμένο ματς, σημειώνοντας επίσης, πως ενδιάμεσα των αγώνων του πρωταθλήματος στο διάστημα αυτό, πραγματοποίησε την έκπληξη αρχικά στο κύπελλο με το εντός 2-1 σε βάρος της Βιγιαρεάλ, πριν αποκλειστεί στην συνέχεια στους «16» στην διαδικασία των πέναλτι στο γήπεδο της από την Κάντιθ. Δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Σπόρτινγκ Χιχόν, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Μολινόν», ενώ στην αποστολή της εθνικής Παναμά για τα προκριματικά του Μουντιάλ ο μέσος Ροντρίγκες.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Βαγιαδολίδ, το 3-0 του 2015 και το 3-1 του 2018 και μία για την Σπόρτινγκ Χιχόν, το 1-0 του 2017, στις τρεις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Χοσέ Θορίγια».

Ιδιαίτερα αποτελεσματική και κυνική κάποιες φορές θα λέγαμε στο «Χοσέ Θορίγια» η Βαγιαδολίδ, με το 1,50 όμως που την συνοδεύει να μην έχει αξία ως τιμή, τόσο για τα δεδομένα της συγκεκριμένης κατηγορίας, όσο και για το ότι υπάρχει απέναντι ένας υπολογίσιμος και από καλό σερί αντίπαλος.

Εκτίμηση:  Under 2,5

(Visited 369 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x