ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Κάρντιφ- Νότιγχαμ Φόρεστ

Spread the love

Στο Cardiff City η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει την Νότιγχαμ Φόρεστ σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να σταματήσουν το αρνητικό ρεκόρ που τρέχουν από την εκκίνηση της σαιζόν στην έδρα τους ( 9/10 ήττες) για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη και οι φιλοξενούμενοι  για να βρεθούν εκ νέου στις θέσεις των μπαράζ.

Οι γηπεδούχοι πραγματικά τρέχουν ένα άθλιο εντός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία αφού έχουν χάσει στα 9/10 (!)  φετινά τους παιχνίδια με αποτέλεσμα ο κόσμος να είναι στα κάγκελα και ο 38χρονος κόουτς Στίβ Μόρισον να μην νιώθει καθόλου ασφαλής στον πάγκο της ομάδας.

Την ίδια ώρα ολοένα και φουντώνουν οι φήμες περί πιθανής επιστροφής του Νιλ Γουόρνκοκ αλλά προς το παρόν η διοίκηση στηρίζει τον τωρινό προπονητή.

Η Νότιγχαμ Φορεστ διανύει το καλύτερο φεγγάρι στην τρέχουσα σαιζον. Αν η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται αυτό ισχύει περίτρανα και για τους ρεντς οι οποίοι θυμίζω πως στην έναρξη του 2022 απέκλεισαν την Άρσεναλ (ξανά μετά από 5 χρόνια) από τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Στο πρωτάθλημα μετά και το πρόσφατο 2-1 επί της Ντέρμπι Κάουντι στο ντέρμπι του μίσους συμπλήρωσαν αισίως 4 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Προϊστορία: Σε 38 ματς οι γηπεδούχοι αριθμούν 21 νίκες έναντι 11 των φιλοξενούμενων.

  • Η ομάδα του Στιβ Κούπερ αριθμεί 6/10 διπλά φέτος από την εκκίνηση του πρωταθλήματος και μόλις μια ήττα! Την ίδια ώρα η Κάρντιφ μετράει 9/10 ήττες εντός έδρας. Μάλιστα τα 5/9 πιο πρόσφατα από αυτά τα παιχνίδια της έχουν λήξει με 0-1.  Σε combo το Χ2 με Under 3,5 στο 1,88.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2 + Under 3,5

(Visited 610 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x