ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Σουπερ Λιγκ : Αρης-ΑΕΚ

Σουπερ Λιγκ : Αρης-ΑΕΚ
Spread the love

Στο Βικελίδης , ο Αρης κοντράρεται με την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Μετά από δύο “λευκές” ισοπαλίες στο Πρωτάθλημα και τον αποκλεισμό απο το Κύπελλο απέναντι στη Λαμία, ο Αρης  νίκησε τον Παναιτωλικό  με 2-0  χάρις σε δύο πέναλτι.  Ηταν σπουδαία η νίκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης  που βρίσκεται στο κατόπι του Αστέρα για την  6η θέση αλλά και στην αναμονή για τους έξι βαθμούς απο το CAS.  Εντός έχει 4-3-1 ,ενώ η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη σκιά  της δολοφονίας του νεαρού Αλκη.  Αγωνιστικά εκτός είναι ο τερματοφύλακας Ντένις, ομέσος Μπερτόλιο και ο αριστερός μπακ Γκάνεα.

Η ΑΕΚ,από την άλλη πλευρά, υπέστην την 3η σερί ήττα εντός έδρας, αυτή τη φορά από το Βόλο με 1-2 ,ρεκορ αρνητικό απο το 1986. Το κλίμα δεν είναι καλό, ο  Γιαννίης είπε σε συνέντευξη του ότι ο Πρόεδρος Μελισσανίδης κάνει τα πάντα για ην ομάδα και δεν πρέπει να γίνεται κριτική ,ενώ υπάρχει και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ  όπου αν δεν επέλθει πρόκριση στο Κύπελλο η καρέκλα του Γιαννίκη θα τρίζει όλο και περισσότερο.  Πάνως στο διάστημα που χάνει εντός, τα ισοφαρίζει με νίκες και μάλιστα με 0-2 όπως κόντρα στη Λαμία αλλά και τον Ατρόμητο. Βράνιες-Μάνταλος -Σιμόες επιστρέφουν, εκτός οι Στάνκοβιτς-Αμπραμπατ -Λάτσι  και οι Ιρανοί Μοχαμάντι-Καρίμ

Προϊστορία: 1-1-4, πέρσι 0-1 και 1-3

 Εκτίμηση: Ο Αρης βρήκε δύο πέναλτι και κέρδισε τον Παναιτωλικό ενώ το έτερο καλό είναι πως δεν δέχεται εύκολα φάσεις. Από κει και πέρα ,η ΑΕΚ βγάζει αντίδραση όταν χάνει εντός.

  ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 

(Visited 474 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x