ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία Β΄: Μπούργκος – Αλκορκόν  

Ισπανία Β΄: Μπούργκος – Αλκορκόν  
Spread the love

Στο «Πλάντιο» του Μπούργκος το ένα εκ των δύο ματς του σημερινού προγράμματος, με την ομώνυμη ομάδα να ψάχνει το τρίποντο που θα την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που η ουραγός Αλκορκόν δείχνει πως δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Ήττα με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Λούγκο, βλέποντας τη Μπούργκος να επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά πως χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το «Πλάντιο». Θετικό πάντως, το +8 ή το «μαξιλαράκι» ασφαλείας που έχει αν προτιμάτε από την επικίνδυνη ζώνη. Δύο ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα στο ματς στην έδρα της Λούγκο, ότι θετικό είχε να επιδείξει η Μπούργκος στη μεταξύ τους μονομαχία, καθώς αυτό που την ενδιέφερε περισσότερο στην συνέχεια, ήταν να κρατήσει το μηδέν και τον ένα βαθμό. Παρόλα αυτά, ένα τραγικό λάθος του δεξιού μπακ – χαφ Άλβαρο Ροντρίγκεθ στο εβδομηκοστό πρώτο λεπτό, αυτό που έδωσε την δυνατότητα στην αντίπαλο της να ανοίξει το σκορ και να φτάσει μάλιστα στην συνέχεια σε μια ανέλπιστα εύκολη επικράτηση. Επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για τη Μπούργκος, σε 12 ματς στο πρωτάθλημα στο «Πλάντιο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, ήττα με 0-1 την περασμένη εβδομάδα στο εκτός έδρας μίνι ντέρμπι της Μαδρίτης με την συμπολίτισσα Λεγκανές, με την οποία η Αλκορκόν όχι μόνο εδραιώθηκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά παρέμεινε ταυτόχρονα χωρίς τρίποντο για δέκατη έκτη συνεχόμενη αγωνιστική. Το απόλυτο φαβορί για τον υποβιβασμό η Αλκορκόν, καθώς το -17 από την γραμμή της παραμονής δείχνει να είναι βουνό, ενώ άξιο αναφοράς, πως η τελευταία από τις δύο συνολικά νίκες που έχει στο πρωτάθλημα η «μικρή» ομάδα της Μαδρίτης, ήταν πριν από 17 αγωνιστικές, στον 1ο γύρο στο γήπεδο της, το 1-0 σε βάρος της σημερινής της αντιπάλου. Μία νίκη, μία ισοπαλία και έντεκα ήττες για την Αλκορκόν, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Σάντο Ντομίνγκο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μπούργκος.

Ευκαιρία για τη Μπούργκος να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να βρεθεί ακόμα πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς το +11, σε περίπτωση νίκης, θα είναι μια πολύ καλή διαφορά, από την στιγμή που το πρωτάθλημα έχει ακόμα αρκετό δρόμο και  ένα αρνητικό σερί μπορεί να σε βάλει και πάλι σε περιπέτειες. Πέρα από τα παραπάνω, πολύ πιθανό να θέλει να σβήσει τη «ρετσινιά», αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι, καθώς είναι η μία από τις μόλις δύο ομάδες που έχουν ηττηθεί από την ουραγό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου υποβιβασμένη Αλκορκόν.

Εκτίμηση:  1

(Visited 354 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x