ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup Αγγλίας: Μ.Σίτι- Φούλαμ

FA Cup Αγγλίας:  Μ.Σίτι- Φούλαμ
Spread the love

Στο Etihad έρχονται αντιμέτωπες οι δυο πρωτοπόρες στην βαθμολογία της Premier League και της Championship αντίστοιχα με έπαθλο στον νικητή ένα εισιτήριο για τον 5ο γύρο του θεσμού.

Οι πρωταθλητές στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους σκόνταψαν κόντρα στην Σάουθαμπτον ( 1-1) και έτσι είδαν ένα νικηφόρο σερί 8 αγώνων στην κατηγορία να σταματάει.

Ωστόσο πέρα από τα ρεκόρ οι “πολίτες” εξακολουθούν να βρίσκονται στο +9 από την 2η Λίβερπουλ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο, αλλά να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Στο μεταγραφικό παζάρι έφερε το Νο 9 της Ρίβερ Πλέιτ τον Τζουλιαν Αλβάρες ως αντικαταστάτη του Αγουέρο για να τονώσει την επίθεση της.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μπορεί να υπολογίζει στον Μαχρέζ που επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα και δεν αποκλείεται να του δώσει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα ο Φόντεν να ξεκινήσει ως κρυφό-9αρι αφού ο Ζεσούς παραμένει στα πιτς με τον Τζακ Γκρίλις να συμπληρώνει την 3άδα στην επίθεση.

Οι Cottagers και αυτοί έφεραν ισοπαλία με 1-1 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους απέναντι στην Μπλάκπουλ αφού το 28ο φετινό τέρμα του Αλεξάντερ Μίτροβιτς δεν έφτασε για να πετύχουν την 5η διαδοχική τους νίκη στην κατηγορία.

Όμως με το πολύ καλό νικηφόρο σερί έχουν μεγαλώσει την διαφορά από τους διώκτες της στην κορυφή της βαθμολογίας στο συν 5 και με ένα ματς λιγότερο από την 2η Μπλάκμπερν.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έχει ξεκάθαρο στόχο την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια μετά τον υποβιβασμό τους το 2020/21 και δείχνουν πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο έχοντας σκοράρει 23 γκολ σε 5 αγώνες μέσα στο 2022.

Πολύ καλά τα πηγαίνουν και μακριά από την έδρα τους με ρεκόρ: 6-2-0 στα τελευταία οχτώ παιχνίδια τους.

Προϊστορία: Η Μ.Σίτι έχει κερδίσει και στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Φούλαμ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα στις 7 τελευταίες το έχει πετύχει από το ημίχρονο.

* Αναμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δυο πλευρές και το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo o Άσος με το Goal σε απόδοση 2,32.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Goal

(Visited 487 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x