ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Μπέρνλι- Μάντσεστερ.Γ

Πρέμιερ Λιγκ: Μπέρνλι- Μάντσεστερ.Γ
Spread the love

Στο Turf Moor η Μπέρνλι υποδέχεται την Μάντσεστερ.Γ με τους γηπεδούχους να ψάχνουν εναγωνίως παντού βαθμούς όντας ουραγοί στον βαθμολογικό πίνακα και με μόλις μια νίκη στο ενεργητικό τους από την αρχή της σαιζόν στην κατηγορία.

Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι καλούνται να φύγουν με το 2ιπλο όχι μόνο για να ξεπεράσουν το πρόσφατο κάζο του αποκλεισμού τους στα πέναλτι από την Μίντλεσμπρο για το Κύπελλο Αγγλίας αλλά και για να παραμείνουν στην 4η πολυπόθητη θέση στον σχετικό πίνακα.

Οι Clarets έχουν παραμείνει για 9ο παιχνίδι δίχως νίκη στην κατηγορία ενώ στα τελευταία 7 ματς έχουν βρει δίχτυα μόλις δυο φορές.

Η μοναδική νίκη που έχουν πανηγυρίσει σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει επιτευχθεί επί της Μπρέντφορντ τον Οκτώβριο με συνολικό ρεκόρ: 1-10-11.

Είναι αήττητοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους μπροστά στο κοινό τους αλλά συνάμα έχουν κερδίσει 1/18 στο Turf Moor.

Το αποψινό θα είναι το 5.000ο παιχνίδι τους σε πρωτάθλημα και είναι μόλις η 2η ομάδα πίσω από την Πρέστον που έχει αυτό το επικό ρεκόρ.

Επίσης είναι χαρακτηριστικό πως έχει συμπληρώσει 112 (!) συνεχόμενα παιχνίδια στην Premier League δίχως να έχει αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.

Οι φιλοξενούμενοι καλούνται να σηκώσουν κεφάλι μετά τον πρόσφατο ντροπιαστικό αποκλεισμό τους με “θύτη” την Μίντλεσμπρο στην διαδικασία των πέναλτι μπροστά στο κοινό τους για το Κύπελλο Αγγλίας.

Έχουν μαζέψει 21 βαθμούς σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος μετά την απομάκρυνση του Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ ( 6-3-1) και στην παρούσα φάση κρατούν την 4η θέση στην βαθμολογία που στο φινάλε δίνει και το τελευταίο εισιτήριο για το Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Επίσης έχουν κερδίσει σε 34 από τα 56 παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί Τρίτες βράδυ για την κατηγορία που είναι οι περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα.

Προϊστορία: Η Μπέρνλι έχει χάσει και στις πέντε πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της απέναντι στην Μάντσεστερ.Γ στο πρωτάθλημα δίχως καν να βρει δίχτυα.

 

* Και οι έξι πιο πρόσφατες “επισκέψεις” των “Κόκκινων Διαβόλων” έχουν λήξει όλες με Under 2,5 στο Turf Moor και με το “κακό φεγγάρι” στο οποίο βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκω τον λόγο να μην γίνουν απόψε εφτά.

Την ίδια ώρα οι Clarets στα 8 δικά τους πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους έχουν σκοράρει 8 φορές και έχουν δεχτεί άλλες τόσες σε μέσο όρο.

Σε τιμή αουτσάιντερ (1,98) εκτιμώ πως αξίζει το αντίστοιχο ρίσκο ένα ποντάρισμα στα λίγα τέρματα εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 537 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x