ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουλβς- Αρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουλβς- Αρσεναλ
Spread the love

Στο Milineux οι “Λύκοι” υποδέχονται την Άρσεναλ με τις δυο ομάδες να έχουν αμφότερες αποκλειστεί από το FA Cup αλλά στο πρωτάθλημα να δείχνουν εντελώς διαφορετική εικόνα στην αρχή του έτους.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να αποκλείστηκαν από την Νόριτς στο Κύπελλο αλλά στην Premier league πραγματοποιούν από τις αρχές του έτους μια σούπερ πορεία αφού ενδεικτικό πως εάν κερδίσουν απόψε θα συμπληρώσουν “καρέ” νικών στην μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά από το 1972! Από την αρχή του έτους το αντίστοιχο ρεκόρ τους χρονολογείται από το 1938!

Το βασικό ατού αυτής της πολύ καλής πορείας , από τις αρχές του έτους, είναι το συμπαγές σύνολο που έχει φτιάξει ή καλύτερα κληρονομήσει και διατηρήσει ο Μπρούνο Λάγκε από τον προκάτοχο του Εσπιρίντο Σάντο αλλά και η πολύ καλή αμυντική τους λειτουργία.

Τα 16 γκολ παθητικό είναι η 2η καλύτερη επίδοση πίσω από την πρωταθλήτρια Μ.Σίτι.

Μεγάλη συνεισφορά έχει ο πρώην “ερυθρόλευκος” πορτιέρε Σα ενώ επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα και θα είναι βασικός απόψε ο Σαϊς ενισχύοντας την ομάδα του Λάγκε.

Οι “κανονιέρηδες” παίζουν ξανά σε εκτός έδρας παιχνίδι για την Premier League για πρώτη φορά από την Boxing Day όταν και είχαν συντρίψει την Νόριτς με 5-0.

Ο Ιανουάριος ήταν ένας καταστροφικός μήνας αφού μέτρησαν 5 διαδοχικά παιχνίδια δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και συνάμα αποκλείστηκαν και από τους δυο θεσμούς των Κυπέλλων.

Επιπλέον μέσα στο 2022 έχει σκοράρει μόλις 1 (!) γκολ και έχει δεχτεί τρεις κόκκινες κάρτες! Αλήθεια ποιος έχει κάνει ποδαρικό στο Emirates;

Επίσης έχουν αποτύχει να σκοράρουν στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις και το αντίστοιχο αρνητικό ρεκόρ του συλλόγου είναι 5 από τον Μάρτιο του 1990 με τον Τζόρτζ Γκρέιαμ στον πάγκο της ομάδας.

Επιστρέφουν οι: Τομιγιάσου, Σοάρες, Τόμας και Τσάκα ενώ οι: Πεπέ και Ελνενί έχουν επιστρέψει από το Κόπα Άφρικά και θα είναι και αυτοί στις επιλογές.

Προϊστορία: Οι “Λύκοι” έχουν χάσει μόνο 1/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στην μεγάλη κατηγορία απέναντι στην Άρσεναλ.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι τα λίγα γκολ αφού οι γηπεδούχοι διαθέτουν την 2η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και οι φιλοξενούμενοι μέσα στο 2022 έχουν πετύχει μόλις 1 γκολ σε 5 αγώνες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 368 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x