ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Βιζέλα – Ζιλ Βισέντε

Πορτογαλία: Βιζέλα – Ζιλ Βισέντε
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με τη νεοφώτιστη Βιζέλα στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που η Ζιλ Βισέντε προσπαθεί να διατηρηθεί στην πολύ τιμητική για αυτή, τηρουμένων βέβαια των αναλογιών, 5η θέση.

Επτά βαθμοί για την Βιζέλα στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές, με τους νεοφώτιστους πλέον με μικρό αλλά σημαντικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ισοπαλία με 2-2 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Μποαβίστα, με την Βιζέλα να μη μπορεί να τριτώσει τις νίκες της, καθώς είχαν προηγηθεί δύο ανατροπές, με πρώτη το εκτός 3-2 σε βάρος της Τοντέλα και στην συνέχεια την επικράτηση με το ίδιο σκορ φιλοξενώντας την Γκιμαράες. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Βιζέλα, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, 2-2 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Σάντα Κλάρα, με το αποτέλεσμα αυτό να έχει δύο ερμηνείες για την Ζιλ Βισέντε. Πιο συγκεκριμένα, αποτυχία εκ πρώτης όψεως, από την στιγμή που είχε προηγηθεί το σπουδαίο 2-1 στη Λισαβόνα σε βάρος της Μπενφίκα, αλλά επιτυχία από την στιγμή που ισοφάρισε πέντε λεπτά πριν το φινάλε και διατηρήθηκε αήττητη για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική. Πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα για την Ζιλ Βισέντε, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο αριστερός μπακ Ταλόσα.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Βιζέλα, μία και για την Ζιλ Βισέντε και δύο ισοπαλίες, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την πρώτη.

Σε καλό momentum, με «μαξιλαράκι ασφαλείας» αλλά και με ευχέρεια στο σκοράρισμα το τελευταίο διάστημα η Βιζέλα, ενώ μόλις μία ήττα σε 10 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της για την Ζιλ Βισέντε, με απόλυτα λογικό πως δεν είναι εύκολη η προσέγγιση σημείου στη μεταξύ τους μονομαχία.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 296 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x