ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Αρούκα – Μαρίτιμο  

Πορτογαλία: Αρούκα – Μαρίτιμο  
Spread the love

Το ματς το οποίο ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής, με την Αρούκα να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει εκτός της επικίνδυνης ζώνης, ενώ με στόχο να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και φυσικά να μη μπλέξει σε περιπέτειες η Μαρίτιμο.

Εξ ορισμού δύσκολη η αποστολή της νεοφώτιστης Αρούκα την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Πόρτο και απόλυτα δίκαιο το 0-2 από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Ανώτερη και με σημαντικές ευκαιρίες η Πόρτο, με τους «δράκους» να «καθαρίζουν» με δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου, με το 0-2 μάλιστα βάσει εικόνας και ευκαιριών να είναι τιμητικό για την εντελώς ακίνδυνη και παθητική Αρούκα. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες για την Αρούκα, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Πέδρο Μορέιρα.

Στην αντίπερα όχθη, 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική για τη Μαρίτιμο φιλοξενώντας την Εστορίλ, με τους «νησιώτες», μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 9η θέση και το +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Κυρίαρχος και με σημαντικές ευκαιρίες η Μαρίτιμο στο ματς με την Εστορίλ, στο οποίο όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τόσο την υπεροχή της όσο και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες για τη Μαρίτιμο, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από τη Μαδέιρα, ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Ντιόγκο Μέντες.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Αρούκα και μία για τη Μαρίτιμο, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μουνισιπάλ».

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, μιλώντας για μονομαχία δύο απρόβλεπτων ομάδων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 442 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x