ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Μπράιτον

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Μπράιτον
Spread the love

Στο Θέατρο των Ονείρων η Μάντσεστερ.Γ υποδέχεται την Μπράιτον σε εξ αναβολής παιχνίδι και χρειάζεται απαραίτητα την νίκη όχι μόνο για να βάλει φρένο στα τρία συνεχόμενα παιχνίδια δίχως νίκη που αριθμούν οι γηπεδούχοι αλλά και για να μην χάσουν την επαφή τους με την 4η προνομιούχο θέση.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” δεν κατάφεραν να “λυγίσουν” την Σάουθαμπτον και έμειναν εντός έδρας στο 1-1 συμπληρώνοντας πλέον τρεις διαδοχικές ισοπαλίες αφού είχε προηγηθεί το 1-1 με την Μίντλεσμπρο και ακολούθως ο αποκλεισμός τους στην διαδικασία των πέναλτι στο FA Cup ενώ στο πρωτάθλημα μετράνε επίσης δυο back to back ισοπαλίες , με το ίδιο σκορ, κόντρα σε Μπέρνλι και “Άγιους”.

Ωστόσο η ήττα της Τότεναμ από την Γουλβς και η ισοπαλία της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Λέστερ (2-2) δεν διαφοροποίησε πολύ την κατάσταση βαθμολογικά και η ομάδα του Ραλφ Ράνγκινκ είναι πάντα σε απόσταση βολής από την 4η θέση.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των: Μάτιτς, Μπαϊγί, Φρεντ και του Έντσον Καβάνι που είναι τραυματίες ενώ ο Μέισον Γκρίνγουντ είναι εκτός ομάδας μετά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Στο “4-3-3” στην επιθετική τριπλέτα θα δούμε και πάλι τους: Σάντσο, Ρονάλντο και Ελάνγκα.

Οι “Γλάροι” , όσο και αν φαίνεται παράξενο, έχουν ήδη φέρει 8 (!) ισοπαλίες με ακριβές σκορ το 1-1 από την εκκίνηση του πρωταθλήματος μέχρι τώρα.

Μάλιστα είναι αήττητοι δυο ολόκληρους μήνες στην κατηγορία αφού στις 15/12/21 είχαν χάσει εντός έδρας από την Γουλβς (0-1) και από τότε μετράνε 3-4-0.

Σωστά μαντέψατε και οι τρεις ισοπαλίες έχουν λήξει με το ίδιο σκορ: 1-1.

Μην ξεχνάμε πως σε 23 φετινά τους παιχνίδια έχουν χάσει μόλις στα 4 και λιγότερες ήττες έχουν μονάχα οι πρώτες τρεις ομάδες της βαθμολογίας δηλαδή η Μ.Σίτι, η Λίβερπουλ και η Τσέλσι.

Προϊστορία: Η Μάντσεστερ.Γ έχει κερδίσει και στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της την Μπράιτον σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων η πιο πρόσφατη το 2-1 στο Θέατρο των Ονείρων στις 4/4/21.

* Με μόλις 2/10 clean sheets οι γηπεδούχοι και 5/6 Goals στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Την ίδια ώρα η Μπράιτον αριθμεί 8 ισοπαλίες με ακριβές σκορ 1-1 από την εκκίνηση του πρωταθλήματος. Σε απόδοση 1,83 το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι να δούμε να σκοράρουν αμφότερες ανεξάρτητα από την τελική έκβαση του αγώνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 451 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x