ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Λανούς – Μπαράκας  

Αργεντινή: Λανούς – Μπαράκας  
Spread the love

Πέντε ματς στο σημερινό πρόγραμμα για την 2η αγωνιστική της Λίγκα Προφεσιονάλ, με τη Λανούς στο ένα εξ αυτών να φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Μπαράκας, στοχεύοντας όχι μόνο στο πρώτο της τρίποντο στην φετινή διοργάνωση, αλλά και να αφήσει πίσω της, την ήττα της πρεμιέρας στην έδρα της Ουρακάν.

Δύο όμιλοι με 14 ομάδες στην 1η φάση της φετινής διοργάνωσης, με την πρόκριση στον επόμενο γύρο ή τα νοκ άουτ πλέι οφ στις τέσσερις πρώτες εξ αυτών. Μονά νοκ άουτ ματς εκεί στην έδρα των ομάδων που έχουν αβαντάζ, σημειώνοντας πως μόνο οι ημιτελικοί και ο τελικός θα διεξαχθούν σε ουδέτερη έδρα.

Μετριότατη εμφάνιση και απόλυτα δίκαιο το 0-1 της πρεμιέρας για τη Λανούς στην έδρα της Ουρακάν, με το σκορ μάλιστα να είναι πλασματικό βάσει της εικόνας του ματς και των ευκαιριών των γηπεδούχων. Ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ Μονέτι και του στόπερ Μπραγκιέρι, αυτό που έδωσε την δυνατότητα στην Ουρακάν να ανοίξει το σκορ στο ένατο λεπτό, με τα πράγματα μάλιστα για τη Λανούς να χειροτερεύουν περισσότερο καθώς έμεινε λίγο αργότερα με παίκτη λιγότερο (14΄).  Κυρίαρχος στην συνέχεια η Ουρακάν, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες, με τον Μονέτι να είναι αυτός που κράτησε την ήττα της Λανούς στα επίπεδα του 0-1.

Στην άλλη πλευρά, ήττα με 1-3 στην έδρα της Σεντράλ Κόρδοβα, στην επιστροφή της Μπαράκας στη μεγάλη κατηγορία μετά από 87 ολόκληρα χρόνια. Εμφανώς αγχωμένη η Μπαράκας στο συγκεκριμένο ματς, στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τέταρτο μόλις λεπτό και στο οποίο είδε την αντίπαλο της στην συνέχεια να έχει σημαντικές ευκαιρίες μέχρι να βρει για δεύτερη φορά το δρόμο για τα δίχτυα, στο ογδόντα έξι. Ο Μπαντιέρα με κοντινό πλασέ αυτός που μείωσε σε 1-2, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο ογδόντα εννέα, με την Σεντράλ Κόρδοβα όμως να «τιμωρεί» με τρίτο γκολ τη Μπαράκας, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Λανούς.

Φαβορί η Λανούς, αλλά αρκετά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει, ποντάροντας στην επικράτηση της από το πρώτο ημίχρονο, ψάχνοντας φυσικά κάτι πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  1/1

(Visited 319 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x