Spread the love

Με ένα σημείο και ένα ειδικό στοίχημα  οι επιλογές απο τη Λιγκ 1

632 Γουίγκαν-Κρου

Μετά απο δύο  ισοπαλίες στο under  και την ήττα απο τη Γουένστει η Γουίγκαν νίκησε με 2-1 την Τσάρλτον  και παραμένει σε τροχιά ανόδου , όντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας,  αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πείθει.  Και όταν δεν πείθεις πάει να πάει ότι είσαι ασταθής. Το πρόβλημα στις  τελευταίες αποτυχίες  της ομάδας ότι δεν είχε εύκολο το γκολ .  Εντός έχει 8-3-3.

Η Κρου μοιάζει τελειωμένη. Με 22 βαθμούς και στο -9  απο την ζώνη παραμονής τα πρτάγματα μοιάζουν  δύσκολα για τους “σιδηροδρομικούς” που ψάχνουν τον καλό τους εαυτό  που είναι χαμένος εδώ και καιρό. Πέντε σερί ήττες οι δύο τελευταίες με το σκορ 4-1 απο Ακρινγκτον και Πλιμουθ. Εκτός έχει 1-3-12.

Προϊστορία: 2-0-0 την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Πιστεύω ακράδαντα στον άσο ,αλλά επειδή η Γουίγκαν δεν είναι ομάδα που διαλύει τον αντίπαλο θα πάω με τον άσο και το u3.5.

  ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 /u3.5

Μπερτον-Μπόλτον

Με μία νίκη σε έξι παιχνίδια (1-2-3) η Μπέρτον  όλο και κατρακυλάει, χωρίς να κινδυνεύει, αλλά και χωρίς να έχει βλέψεις για πλέι οφ.  Τελευταίο παιχνίδι της το 2-2 με την Κέμπριτζ. Εκεί που προηγήθηκε  δύο φορές αλλα είδε την αντίπαλο της  να επιστρέφει. Εντός έχει 7-4-5 με μοιρασμένα τα over  και under.

Η Μπόλτον ,αργά αλλα σταθερά αρχίζει και πλησιάζει τα πλέι οφ (-8) και να κερδίσει και τώρα  πάει στο -5  και με ματς λιγότερα.  Αήττητη για 7 παιχνίδια (6-1-0)  έκανε  φοβερό ματς στο Οξφορντ για τη νίκη με 3-2.  Εκτός έχει 5-2-9 με 2-1-0 στις τρείς  πιο πρόσφατες εξόδους της.

Προϊστορία: 1-1-0.

Εκτίμηση: Το 2.62 του διπλού είναι kinky. Ξεκάθαρα οι προτάσεις δίνονται ελέω προϊστορίας . Το να σκοράρουν και οι δύο είναι safe(1.60) και καλό και το over (1,80).

    ΠΡΟΤΑΣΗ :G-G/Over

(Visited 471 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x