Spread the love

Με δύο σημεία θα πάμε στη Λιγκ 2  και στα εξ αναβολής  που υπάρχουν  στο καλεντάρι.

Εξετερ-Χαρογκέιτ

Σε τρομερή κατασταση η Εξετερ, που παίζοντας εξαιρετικά στο κομμάτι της διαχείρισης  των αγώνων, βγάζει εξαιρετικό χαρακτήρα   και ανεβαίνει αργά αλλα σταθερά στη βαθμολογία έχοντας 50 βαθμούς και όντας στο -2 απο την τριτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην άνοδο .Τρεις σερί νίκες μετά το 0-0 με την Χάρτλπουλ και συνολικά 7-5-2 εντός έδρας  αλλά και 5-1-0 στα έξι πιο πρόσφατα που έχει παιξει.

Η Χαρογκειτ, έκανε ένα φοβερό επιθετικό παιχνίδι στο ματς με τη Ροτσντέιλ ,αλλά  στο β μέρος η άμυνα ήταν απούσα και το 3-1 έγινε 3-3.  Μέσα σε όλα έχασε τον δημιουργικό χαφ και σκόρερ Πάτισον  για τον οποίο οι πληροφορίες λένε ότι είναι στην αποστολή  αλλά θα δοκιμάσει να δει την κατάσταση του και ανάλογα  θα πράξει. Οι πιθανότητες είναι 50-50  για τον παίκτη που αποτελεί κλειδί για την Χαρογκέιτ(26 συμ -8 γκολ) . Γενικά τώρα η ομάδα έχει 2-2-2 στα τελευταία έξι και  5-3-6 εκτός έδρας.

Προϊστορία: Πέρσι 1-2.

Εκτίμηση: Η Εξετερ βγάζει ωριμότητα, αδιανόητη  για το dna της την ώρα που η Χαρογκέιτ έχει θέμα με τον Πάτισον.

  ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 

Mπριστολ Ρ-Σάτον

Οι “Πειρατές” σώζουν την κατηγορία αλλά δεν μπορούν να κοιτάξουν παραπάνω Στο -10 απο τα πλέι οφ δεν έχουν σταθερότητα  και με 2-3-1 στα τελευταία έξι που έχουν παίξει. Εντός έδρας δεν  είναι κακή αλλά δεν είναι και συνεπής(7-2-5). Κυρίως, εντός έδρας, προστατεύουν την άμυνα τους.

Η Σάτον, πέταξε στα σκουπίδια το πλεονέκτημα που είχε με τρία εντός έδρας παιχνίδια, έχοντας ισάριθμες ισοπαλίες. (οι δύο στο 1-1 και η έτερη στο 0-0) .Πιο πρόσφατο το 1-1 με την πρωτοπόρο Φόρεστ Γκριν. Αήττητη στα τελευταία έξι (2-4-0) και 5-4-5 μακριά από την έδρα της , είναι στο -2 απο τη Νορθάμπτον που είναι 3η.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Οι Ρόβερς θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τον αντίπαλο τους, ενώ η Σάτον μοιάζει λιγότερο κομπλεξάρισμένη μακριά απο την έδρα της.

ΠΡΟΤΑΣΗ:  2

 

 

(Visited 384 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x