ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Τίγκρε – Σεντράλ Κόρδοβα   

Αργεντινή: Τίγκρε – Σεντράλ Κόρδοβα   
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Τίγκρε να θέλει να σπάσει το ρόδι όχι μόνο στο γήπεδο της αλλά και γενικότερα στη Λίγκα Προφεσιονάλ, την στιγμή που η Σεντράλ Κόρδοβα θα πάει για το απόλυτο, μετά φυσικά τη νίκη της στην πρεμιέρα στο γήπεδο της με τη νεοφώτιστη Μπαράκας.

Δύο όμιλοι με 14 ομάδες στην 1η φάση της φετινής διοργάνωσης, με την πρόκριση στον επόμενο γύρο ή τα νοκ άουτ πλέι οφ στις τέσσερις πρώτες εξ αυτών. Μονά νοκ άουτ ματς εκεί στην έδρα των ομάδων που έχουν αβαντάζ, σημειώνοντας πως μόνο οι ημιτελικοί και ο τελικός θα διεξαχθούν σε ουδέτερη έδρα.

Οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, αλλά ταυτόχρονα και δίκαιο 1-1 στην πρεμιέρα για την Τίγκρε στη Μεντόσα και τη μονομαχία της με την τοπική Γοδόι Κρουζ, στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία. Ανώτερη και με σημαντικές ευκαιρίες η Γοδόι Κρουζ, με την Τίγκρε όμως να ανοίγει το σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, με μία εκτός περιοχής «φωτοβολίδα» του Μπλόντελ στο τριακοστό έκτο λεπτό. Παρόλα αυτά, δεν άντεξε την πίεση των γηπεδούχων, καθώς η Τίγκρε κατάφερε να ισοφαρίσει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στην αντίπερα όχθη, με το δεξί τόσο στη Λίγκα Προφεσιονάλ όσο και στο νεόδμητο γήπεδο της η Σεντράλ Κόρδοβα, καθώς επικράτησε 3-1 στην πρεμιέρα της νεοφώτιστης Μπαράκας. Μπροστά στο σκορ στο τέταρτο μόλις λεπτό, με την Σεντράλ Κόρδοβα να εκμεταλλεύεται τη μεγάλη πίεση της αντιπάλου της, καθώς η Μπαράκας επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά από 87 χρόνια, ενώ σημαντικές ευκαιρίες στην συνέχεια, μέχρι το 2-0 στο ογδόντα έξι. Η μείωση του σκορ ακολούθως, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο ογδόντα εννέα, με την Σεντράλ Κόρδοβα όμως να βρίσκει χώρους, καθώς η Μπαράκας ανοίχτηκε πιστεύοντας απρόσμενα στην ισοφάριση, «τιμωρώντας» τους νεοφώτιστους στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Τίγκρε.

Μικρό το αγωνιστικό δείγμα, καθώς έχουμε εικόνα μόνο από τα ματς της πρεμιέρας, σε μια αμφίρροπη πάντως αναμέτρηση. Δεδομένο βέβαια πως η Τίγκρε θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, αλλά και να έχει καλύτερη εικόνα σε σχέση με το  1-1 με την Γοδόι Κρουζ, ενώ με καλή ψυχολογία, δημιουργία αρκετών φάσεων και ευχέρεια στο σκοράρισμα η Σεντράλ Κόρδοβα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 329 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x