ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Λειψία – Σοσιεδάδ  

Γιουρόπα Λιγκ: Λειψία – Σοσιεδάδ  
Spread the love

Επιστροφή στην δεύτερη τη τάξει συλλογική διοργάνωση της Ευρώπης με την φάση των πλέι οφ, με διπλούς αγώνες όπου δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, με μία εκ των σημερινών αναμετρήσεων, αυτή στην «Ρεντ Μπουλ Αρένα» της Λειψίας, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Σοσιεδάδ.

Στην 3η θέση του 1ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ η Λειψία και «υποβιβασμός» στα πλέι οφ του Γιουρόπα, με αυτό πάντως να είναι το καλύτερο που μπορούσε να πάρει, έχοντας απέναντι της τη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί. Εντός συνόρων, 3-1 την Παρασκευή που μας πέρασε φιλοξενώντας την Κολωνία, ανεβαίνοντας στην 4η θέση του πρωταθλήματος, αρκετά μακριά πάντως από την τριάδα, Μπάγερν, Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν. Στόχος της βέβαια να διατηρηθεί στην 4η θέση, αλλά προτεραιότητα πιθανό να πάρει το κύπελλο, διοργάνωση στην οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη στα προημιτελικά με το Ανόβερο και στην οποία ο αποκλεισμός των Μπάγερν και Ντόρτμουντ, έχει δώσει πλέον τεράστιο ενδιαφέρον. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, στην 2η θέση του 2ου ομίλου του Γιουρόπα η Σοσιεδάδ και στα πλέι οφ, αποφεύγοντας την 3η και τον «υποβιβασμό» στο Κόνφερενς Λιγκ την τελευταία αγωνιστική με το 3-0 στο Σαν Σεμπαστιάν σε βάρος της Αϊντχόφεν. Εντός συνόρων, βαρύ 0-4 μέσα στο Σαν Σεμπαστιάν από τη Μπέτις και αποκλεισμός στα προημιτελικά του κυπέλλου, ενώ το πρόσφατο 2-0 του πρωταθλήματος φιλοξενώντας την Γρανάδα, την έφερε στην 6η θέση και το -1 από την 4η στον βαθμολογικό πίνακα Μπαρτσελόνα. Τιμωρημένος για σήμερα, ο μέσος Θουμπιμέντι.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Λειψίας με ομάδα της Ισπανίας, ενώ μία ισοπαλία και τρεις ήττες για την Σοσιεδάδ, στις τέσσερις επισκέψεις της στο παρελθόν στην Γερμανία.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, μιλώντας για μονομαχία δύο απρόβλεπτων ομάδων, εκτιμώντας μάλιστα πως η πρόκριση γενικότερα στο συγκεκριμένο ζευγάρι πολύ πιθανό να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 694 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x