ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Γιουρόπα Λιγκ: Σερίφ  – Μπράγκα

Γιουρόπα Λιγκ: Σερίφ  – Μπράγκα
Spread the love

Επιστροφή στην δεύτερη τη τάξει συλλογική διοργάνωση της Ευρώπης με την φάση των πλέι οφ, με διπλούς αγώνες όπου δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, με μία εκ των σημερινών αναμετρήσεων, αυτή στη Μολδαβία ανάμεσα στην Σερίφ και τη Μπράγκα.

Πολύ μεγάλη επιτυχία για την Σερίφ όχι μόνο η 3η θέση στον 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και το ότι άφησε στην 4η την Σαχτάρ, αλλά και το ότι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, με «παράσημο» φυσικά το 2-1 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» σε βάρος της Ρεάλ. Η διακοπή πάντως του πρωταθλήματος, δεν την βρήκε μόνο στην κορυφή, αλλά και με σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς αποχώρησαν ορισμένοι βασικοί, μεταξύ αυτών και ο Κολοβός, ενώ πέρα των παραπάνω, τιμωρημένοι για σήμερα, ο Περουβιανός στόπερ Τουλάντο και ο Γκανέζος μέσος Άντο.

Στον αντίποδα, στην 2η θέση του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ η Μπράγκα, η οποία δεν κατάφερε την τελευταία αγωνιστική να επικρατήσει στην έδρα της του Ερυθρού Αστέρα, με το μεταξύ τους 1-1 να την στέλνει στα πλέι οφ και την ομάδα του Βελιγραδίου στους «16» της φετινής διοργάνωσης. Πέρα από τα παραπάνω, η διάκριση στο Γιουρόπα Λιγκ θα μετριάσει τις εντυπώσεις από την εντός συνόρων παρουσία της, εκεί όπου μετά τον αποκλεισμό της στο κύπελλο και το Λιγκ Καπ, το μόνο που της έχει απομείνει είναι να διατηρήσει την τιμητική 4η θέση, πίσω φυσικά από τις τρεις «μεγάλες» της Πορτογαλίας. Ανατροπή επίσης στο ενενήντα για τη Μπράγκα στο πρόσφατο 2-1 του πρωταθλήματος, το Σάββατο που μας πέρασε φιλοξενώντας την Πάσος Φερέιρα, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο στόπερ Ντιόγκο Λεϊτέ.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Σερίφ με ομάδα της Πορτογαλίας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη και για τη Μπράγκα στη Μολδαβία.

Αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της Σερίφ, σε σχέση φυσικά με την ομάδα που εντυπωσίασε στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με αυτό πάντως να μην σημαίνει αυτόματα πως δε μπορεί να προβληματίσει ή να είναι ανταγωνιστική αν προτιμάτε, αν και αουτσάιντερ, με την απρόβλεπτη Μπράγκα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 697 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x