Spread the love

Στην MCH  Αrena ,η Μίντιλαντ  κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ  στο πρώτο παιχνίδι της προκριματικής φάσης των 16 του Κόνφερενς.

Οι Δανοι είναι στο στάδιο ολοκλήρωσης της προετοιμασίας τους  για την έπανεναρξη της Λιγκας τους  παιζοντας αρκετά φιλικά και στα οποία έβγαλε αρκετές επιθετικές αρετές αλλά και σημαντικά αμυντικά προβλήματα.  Πιο πρόσφατο το 3-1 με την Βαλερένγκα.  Στον όμιλο του Γιουρόπα  που συμμετείχε,  τερμάτισε τριτη πίσω από Αστέρα και Μπράγκα ενώ στο Πρωτάθλημα τελείωσε τον πρώτο γύρο,  όντας πρωτοπόρος ,παράλληλα βρίσκεται  στα ημιτελικά του Κυπέλλου παρά την ήττα από την Μπρέντμπι ,εντός έδρας(1-2) ,ενώ  κέρδισε στο πρώτο ματς 0-2.  Εχασε τον βασικό της κίπερ,Λέσλ, που πήγε στη Μπρέντφορντ, έφερε ποιότητα στη μεσαία γραμμη με τον Γερμανό Μέγιερ απο Φενερ και τον άσο της Τζουγκάρνρτεν, εκ Ζάμπια Τσιλούφια. Παράλληλα πήρε ως back up  τον  37 χρονο Βραζιλιάνο Βάγκνερ Λοβ ,ενώ ένας απο τους πιο επικίνδυνους παίκτες της είναι οι Βραζιλιάνοι  Εβάντερ (μεσος) και Μπρουμάντο (σέντερ φορ) αλλά και ο Σίστο που έχει και το μακρινό σουτ.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να  είναι δυνατός το τελευταίο χρονικό διάστημα με 14 ματς αήττητος  σε όλες τις διοργανώσεις ,πιο πρόσφατο το εντός έδρας 1-0 επί του Ατρομήτου, (συνολικά 12-2-0), ενώ με την ψυχή στο στόμα  συνέχισε στην Ευρώπη με τη νίκη επί της Λίνκολν, ήταν όμως σε μία περίοδο  αγωνιστικής κρίσης. Εκτός οι Κούρτιτς-Μιχαηλίδης -Σάστρε- Ζαμπά , για τους Θεσσαλονικείς που στη φάση των ομίλων νίκησαν μία άλλη ομάδα απο τη Δανία ,την Κοπεγχάγη,  εκτός έδρας,,αλλά έχασαν εντός.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση: Η Μίντιλαντ είναι μία πολύ δυνατή επιθετική ομάδα που έπαιξε φιλικά αλλά ήταν εκτός λόγω διακοπής του Πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ έχει απουσίες, πιο σημαντική του Κούρτιτς και γενικά θα δώσει μεγάλη μάχη.

               ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 630 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x