ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

EUROPA LEAGUE : ΠΟΡΤΟ – ΛΑΤΣΙΟ

EUROPA LEAGUE : ΠΟΡΤΟ – ΛΑΤΣΙΟ
Spread the love

Στο «Ντραγκάο» η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην Πόρτο και τη Λάτσιο για την πλέι οφ φάση του Europa League, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην Ρώμη.

Η Πόρτο κατάφερε να πάρει την ισοπαλία από την Σπόρτινγκ και να διατηρηθεί έξι πόντους μπροστά από την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα σταμάτησε ένα σερί δεκαέξι νικών αλλά συνεχίζεται αυτό των 50 αγώνων χωρίς ήττα στις εγχώριες διοργανώσεις. Μάλιστα το πάλεψε και στο Τσάμπιον Λιγκ αλλά η εντός έδρας ήττα απότην Ατλέτικο την οδήγησε στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο τερματοφύλακας Μαρτσέσιν είναι τιμωρημένος όπως και ο αμυντικό Γεντέλ για το ματς με τη Λάτσιο ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι στο όριο ακόμα δύο παικτες οι: Βιτίνια και Εμπεμπά.

Η Λάτσιο προέρχεται από άνετη νίκη με 3-0 για την Σέριε Α κόντρα στην Μπολόνια μέσα στο Ολύμπικο αλλά θα πρέπει να σηνειώσουμε ότι υπάρχει μεγάλη κόντρα διοίκησης και φιλάθλων με τους τελευταίας να αποδοκιμάζουν το γεγονός του ότι η ομάδα της Ρώμης δεν ενισχύθηκε στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι . Πλέον βρίσκεται τέσσερεις βαθμούς μακρία από την τετράδα και ελπίζει. Το σημαντικό είναι ότι για το ματς με την Πόρτο επιστρέφει ο στόπερ Ατσέρμπι αλλά ο μπακ Λατζάρι θα απουσιάσει. Την περίοδο 2002 – 2003 οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί, με την Πόρτο μετά τον Παναθηναϊκό να αποκλείει και την Λάτσιο με 4-1 και 0-0 ενώ η Πόρτο μετρά 11 νίκες 10 ισοπαλίες και 15 ήττες με τις Ιταλικές ομάδες ενώ η Λάτσιο 7 νίκες μία ισοπαλία και 4 ήττες με τις Πορτογαλικές ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ

(Visited 565 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x