ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

EUROPA LEAGUE : ΣΕΒΙΛΛΗ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

EUROPA LEAGUE : ΣΕΒΙΛΛΗ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ
Spread the love

Στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» , η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην Σεβίλλη και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την πλέι οφ φάση του Γιουρόπα Λιγκ, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Κροατίας.

Η Σεβίλλη είναι η βασίλισσα του θεσμού με 6 κατακτήσεις και φυσικά η φετινή διοργάνωση αποκτά ένα ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέτον για την Ισπανική ομάδα αφού ο τελικός θα γίνει στο γήπεδό της το Σάντσεζ Πιθχουάν. Κατάφερε για το πρωτάθλημα να νικήσει με 2-0 την Έλτσε και έτσι μείωσε την απόσταση από την Ρεάλ στους 4 βαθμούς ενώ φαίνεται πλέον ότι μόνο αυτή μπορεί να της διεκδικήσει τον τίτλο. Ο μέσος Γιορνάν είναι τιμωρημένος ενώ είναι εκτός δράσης ο δεξιός οπισθοφύλακας Μοντιέλ . Πλέον μόνιμες πρέπει να θεωρηθούν οι απουσίες των εξτρέμ Λαμέλα και Σούσο ενώ είναι αμφίβολοι οι βασικοί Nάβας και Οκάμπος.

Από την άλλη η Ντιναμό πέρασε από την δεύτερη θέση στον όμιλο αφού κατάφερε να αφήσει πίσω της Ραπίντ και Γκενκ και να μείνει πίσω μόνο από την Γουέστ Χαμ . Στο πρωτάθλημα της Κροατίας έχει έξι σερί νίκες και είναι στην πρώτη θέση 3 βαθμούς μπροστά από την Όσιγεκ Σε πολύ καλή κατάσταση οι επιθετικοί Άντριτς και Ορσιτς και αναμένεται να ξεκινήσουν στο ματς με την Σεβίλλη στο οποίο θα παραταχθεί με τρεις κεντρικούς αμυντικούς . Βέβαια είναι πολύ σημαντική η απουσία του μέσου Μίσιτς ο οποίος είναι βασικός με 20 ματς φέτος και ένα γκολ Η Παράδοση του ματς λέει ….Σεβίλλη αφού τις δύο φορές που έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες έχει νικήσει και στις δύο ενώ η Ντιναμό έχει ταξιδέψει έξι φορές στην Ισπανία για να παίξει με Ισπανικές ομάδες και έχει μετρήσει έξι ήττες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 & OVER

(Visited 516 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x