ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Έλτσε – Βαγιεκάνο

Ισπανία: Έλτσε – Βαγιεκάνο
Spread the love

Στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο» του Έλτσε, το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στη La Liga, βρίσκοντας την ομώνυμη ομάδα στην 14η θέση με 26 βαθμούς και τους φιλοξενούμενους στην 11η με 31.

Ήττα με 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» από την Σεβίλλη, με θετικό πάντως για την Έλτσε, το +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Ένα ματς πάντως, στο οποίο η Έλτσε δεν απείλησε ιδιαίτερα την Σεβίλλη και στο οποίο προτίμησε να παίξει περισσότερο για το μηδέν, με απόλυτα λογικό κάποια στιγμή να λυγίσει και αυτή ήταν στο εβδομηκοστό λεπτό. Το δεύτερο τέρμα μάλιστα της Σεβίλλης, πέντε λεπτά αργότερα, έδωσε οριστικά τέλος στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες για την Έλτσε, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα, ο στόπερ Γκονζάλο Βερντού και ο μέσος Γκουμπάου.

Στον αντίποδα, τρεις συνεχόμενες ήττες για την Βαγιεκάνο σε όλες τις διοργανώσεις, βλέποντας τη «μικρή» ομάδα της Μαδρίτης να κάνει «κοιλιά», μετά τον εντυπωσιακό της 1ο γύρο. Δύο εξ αυτών στο πρωτάθλημα, με 0-2 αρχικά στο Βίγκο από την Θέλτα και βαρύ 0-3 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Οσασούνα, ενώ εντός 1-2 ενδιάμεσα αυτών από τη Μπέτις, στην πρώτη μονομαχία τους στα ημιτελικά του κυπέλλου. Μία νίκη, δύο ισοπαλίες και οκτώ ήττες για την Βαγιεκάνο, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Έλτσε, το 2-0 του 2014, το 2-0 του 2015 και το 2-1 του 2016 και μία ισοπαλία, το 1-1 του 2019, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Βαγιεκάνο.

Πολύ σκληρός αντίπαλος για οποιονδήποτε η Έλτσε στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο», με επιλογή ρίσκου τον άσο, ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και το ότι η Βαγιεκάνο χάνει πολύ από την δύναμη της μακριά από το γήπεδο της. Με αριθμούς βέβαια δεν παίζουμε στοίχημα, αλλά το 8-2-2 ρεκόρ της Βαγιεκάνο στο γήπεδο της στο πρωτάθλημα, με το 1-2-8 μακριά από αυτό έχουν μεγάλη διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 585 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x