ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία Β΄: Καρταχένα – Βαγιαδολίδ

Ισπανία Β΄: Καρταχένα – Βαγιαδολίδ
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά το ματς στο «Μουνισιπάλ Καρταγκόνοβα», με την Καρταχένα στο -3 από την πρώτη εξάδα, την στιγμή που με νίκη η Βαγιαδολίδ θα πιάσει την 2η στον πίνακα Αλμερία, έστω και ένα αγώνα περισσότερο.

Δύο συνεχόμενες ήττες για την Καρταχένα, με θετικό πάντως, πως δεν έχασε την επαφή της με την πρώτη εξάδα, παρά το 0-2 αρχικά φιλοξενώντας τη Λας Πάλμας και το 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής στην Ίμπιθα από την ομώνυμη ομάδα. Μπροστά στο σκορ η Ίμπιθα στο μεταξύ τους ματς με πέναλτι στο εικοστό τρίτο λεπτό, με την «απάντηση» της Καρταχένα όμως στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄). Μοιρασμένο ακολούθως το ματς στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ίμπιθα όμως να φτάνει στο τρίποντο με νέο πέναλτι, την φορά έντονα αμφισβητούμενο από την Καρταχένα, καθώς δεν φάνηκε ξεκάθαρη παράβαση ακόμα και μετά την χρήση του VAR. Οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες για την Καρταχένα, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, αήττητο οκτώ αγωνιστικών για την Βαγιαδολίδ, σημειώνοντας πάντως, πως οι δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στα ισάριθμα πρόσφατα ματς του πρωταθλήματος, το 0-0 στην έδρα της Φουενλαμπράδα και το εντός 1-1 με την Τζιρόνα, δε μπορούν να θεωρηθούν επιτυχίες για την ομάδα του 53χρονου Πατσέτα (φωτό). Θετικό πάντως,η διατήρηση του αήττητου και πως η 2η στον βαθμολογικό πίνακα Αλμερία βρίσκεται σε απόσταση τριών μόλις βαθμών. Πίσω στο σκορ στο ματς με την Τζιρόνα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, προσωρινή ανατροπή ακολούθως για την Βαγιαδολίδ στο ογδόντα, με την αντίπαλο της όμως να την «πληγώνει» ή να της «κλέβει» τη μπουκιά αν προτιμάτε με πέναλτι, ένα λεπτό πριν το φινάλε. Τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και πέντε ήττες για την Βαγιαδολίδ, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο Μαροκινός στόπερ Γιαμίκ.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Καρταχένα.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 419 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x