Spread the love

Οι γηπεδούχοι είναι τα φαβορί στις επιλογές μας ,όσον αφορά τη Λιγκ 1 αλλά υπάρχει και ένα ερωτηματικό που πρέπει να απαντηθεί.

250 Γουίκομπ-Τσέλτεναμ

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη για τη Γουίγκαν η οποία μετά απο δύο ήττες είχε δύο ισοπαλίες ολες στο under η μία εκτός έδρας απο τη Λινκολν και ή αλλη εντός με τη Σριούσμπερι. Ωστόσο ,είναι στην 5η θέση με 9-3-3 εντός έδρας και στο -8 απο την απευθείας άνοδο .

H Tσέλτεναμ είναι, απο τη πλευρά της, σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Μετά από δύο ισοπαλίες νίκησε Σάντερλαντ και Φλίτγουντ ,εντός έδρας (2-1 και 2-0 αντίστοιχα) με αποτέλεσμα να είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Εκτός έδρας μετρά 2-6-6 με μισα -μισα τα over και τα under.

Προιστορία: 1-3-1 την τελευταία δεκαετία

Εκτίμηση: Δεν είναι σε καλό φεγγάρι η Γουίκομπ ,αγριεμένη η Τσέλτεναμ και για αυτό θα πάω με το γκολ γκολ.

251 Ιπσουιτς-Μπερτον

 

Πέντε σερί under και και τέσσερα σερί σύνολα 0-1 για την Ιπσουιτς που δεν μπόρεσε να πάρεεει κάτι παραπάνω απο το 0-0 στο ματς με τους Ντόνς εκτός έδρας. Θετικό το ότι δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια. Εντός έδρας έχει 7-6-2 και είναι στο -5 απο τα πλέι οφ.

Η Μπέρτον, όχι μόνο έκοψε βαθμούς απο την Κέμπριτζ 2-2 αλλά έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο, που συνδυάστηκε με νίκη απέναντι στην Μπόλτον της οποίας έσπασε το αήττητο. Ηταν το πρώτο τρίποντο μετά απο δύοήττες και μία ισοπαλία Ισως ήταν το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή της όντας στο -10 απο την 6η θέση των πλέι οφ ,άρα υπάρχει λιγότερο άγχος. Εκτός έδρας έχει 4 -3 -8.

Προϊστορία: 3-1-0 την τελευταία δεκαετία

Εκτίμηση: Εστω και οριακά θα πάω με τον άσο.

(Visited 819 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x