ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Μ.Σίτι- Τότεναμ
Spread the love

Στο Etihad η πρωταθλήτρια Μ.Σίτι υποδέχεται την Τότεναμ στο ντέρμπι της τρέχουσας αγωνιστικής με τους πρωταθλητές να έχουν ήδη “χτίσει” ένα νέο νικηφόρο σερί στο τελευταίο “καρέ” των αγώνων τους μετά την ισοπαλία που είχαν φέρει με την Σάουθαμπτον (1-1) στις 22 του περασμένου μήνα.

Την ίδια ώρα οι σπερς , σε ανάποδο φεγγάρι, με τρεις διαδοχικές ήττες θέλουν να αποφύγουν το “καρέ” για να μην απομακρυνθούν κι άλλο από την 4η θέση.

Οι πρωταθλητές έκαναν πάρτι στην Λισαβόνα και με το επιβλητικό 5-0 που πέτυχαν απέναντι στην Σπόρτινγκ βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά του Champions League.

Την ίδια ώρα με 63 βαθμούς σε 25 ματς και στο +9 από την 2η Λίβερπουλ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κατακτήσει back to back το πρωτάθλημα και στις αρχές του άλλου μήνα θα αντιμετωπίσει την Πίτερμπορο για το FA Cup.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι αήττητη από τα τέλη Οκτωβρίου στην κατηγορία μετρώντας από τότε 14 νίκες στα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια της!

Οι σπερς προέρχονται από τρεις σερί ήττες ( Τσέλσι 0-2, Σάουθαμπτον 2-3, Γουλβς 0-2) στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να πέσει στην 8η θέση και στο πλην 7 από την 4η Μάντσεστερ.Γ.

Ο Κόντε ξεκίνησε εντυπωσιακά όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο τον Νοέμβριο αλλά από τότε η ομάδα ξεφούσκωσε και τα αποτελέσματα της είναι “φτωχά”.

Η άμυνα άρχισε να μπάζει ενώ εκεί που η ομάδα είναι σε κακή κατάσταση είναι στο ψυχολογικό κομμάτι αφού οι παίκτες δεν δείχνουν χαρούμενοι στο γήπεδο.

Προϊστορία: Η Μ.Σίτι έχει κερδίσει στα 6/7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους εντός έδρας ματς την Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι στον Άσο με combo το Over 2,5 σε απόδοση 1,85 αφού οι πρωταθλητές έχουν κερδίσει το 70% των φετινών τους εντός έδρας αγώνων με 2+ γκολ διαφορά και την ίδια ώρα οι σπερς είναι σε κακό φεγγάρι προερχόμενοι από δυο διαδοχικές εντός έδρας ήττες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 609 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x