ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία Β΄: Φουενλαμπράδα – Αλκορκόν  

Ισπανία Β΄: Φουενλαμπράδα – Αλκορκόν  
Spread the love

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την Φουενλαμπράδα να ψάχνει το τρίποντο που θα της δώσει μεγάλη ανάσα στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, την στιγμή που η καταδικασμένη Αλκορκόν έχει πλέον καθαρά ρυθμιστικό ρόλο και παίζει για το γόητρο.

Επιτυχία σίγουρα για την Φουενλάμπράδα, τόσο το 0-0 αρχικά φιλοξενώντας την Βαγιαδολίδ, όσο και το 0-0 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Έιμπαρ, ειδικά από την στιγμή που βρέθηκε απέναντι σε ομάδες που μονομαχούν για την άνοδο, αλλά το -5 από την γραμμή της παραμονής την «υποχρεώνει» να ψάξει τρίποντα. Απόλυτα λογικό, το σημερινό ματς με την ουραγό και καταδικασμένη Αλκορκόν να είναι «τελικός» για την Φουενλαμπράδα, ειδικά από την στιγμή που την επόμενη αγωνιστική θα δοκιμαστεί στην έδρα της Αλμερία. Σε παθητικό ρόλο η Φουενλαμπράδα στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Έιμπαρ, στο οποίο είχε την τύχη με το μέρος της, καθώς η αντίπαλος της είχε σημαντικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι. Αλλαγή σκηνικού όμως στην επανάληψη, με την Έιμπαρ να παθαίνει μπλακ άουτ και την Φουενλάμπράδα να παίρνει τα ηνία του ματς, έχοντας και αυτή με την σειρά της ευκαιρίες και δοκάρι. Τρεις νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Φλουενλαμπράδα, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα στο «Φερνάτο Τόρες», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, μία από τα ίδια για την Αλκορκόν την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Τενερίφη, με τη «μικρή» ομάδα της Μαδρίτης χωρίς νίκη πλέον για 18 συνεχόμενες αγωνιστικές μετά και το 0-2 από τους «νησιώτες». Φιλότιμες οι προσπάθειες της Αλκορκόν για ένα ακόμα ματς, αλλά ευάλωτη αμυντικά, με το δεύτερο τέρμα της Τενερίφης στο πεντηκοστό πρώτο λεπτό, που προήλθε από αυτογκόλ του στόπερ Φερνάντεθ, να την ρίχνει ουσιαστικά στο καναβάτσο. Μία νίκη, μία ισοπαλία και δώδεκα ήττες για την Αλκορκόν, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Σάντο Ντομίνγκο», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 4-3 για την Αλκορκόν το 2020, ενώ 0-0 στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, στις δύο μονομαχίες της την τελευταία δεκαετία με την Φουενλαμπράδα στο «Φερνάντο Τόρες».

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», αν και η αλήθεια είναι πως δεν ποντάρω σε κάποια ομάδα εμπιστοσύνης. Παρόλα αυτά, «υποχρεωμένη» η Φουενλάμπράδα να πάρει το σημερινό ματς, ειδικά από την στιγμή που φιλοξενεί ένα αντίπαλο στα μέτρα της, ειδικότερα όταν την επόμενη αγωνιστική θα δοκιμαστεί στην Αλμερία.

Εκτίμηση:  1

(Visited 207 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x