ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία Β΄: Αμορεμπιέτα – Λεγκανές   

Ισπανία Β΄: Αμορεμπιέτα – Λεγκανές   
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Ισπανίας, με την Αμορεμπιέτα να δίνει μάχη παραμονής, την στιγμή που η Λεγκανές βρίσκεται στο +7 τόσο από την σημερινή της αντίπαλο όσο και από την επικίνδυνη ζώνη.

Αήττητο τριών αγωνιστικών, με πέντε πολύτιμους βαθμούς στο διάστημα αυτό για την Αμορεμπιέτα, η οποία πήρε βαθιά ανάσα, παρά το γεγονός πως παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη, με το εντός 1-0 αρχικά σε βάρος της Τζιρόνα, το 1-1 ακολούθως φιλοξενώντας την Οβιέδο και την ισοπαλία με το ίδιο σκορ την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Λούγκο. Ένα ματς μάλιστα στο οποίο η Αμορεμπιέτα κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας με τέρμα του Χάβι Ρος στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Τρεις νίκες, επτά ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Αμορεμπιέτα, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, κάτι ανάλογο και για τη Λεγκανές, καθώς η «μικρή» ομάδα της Μαδρίτης με επτά βαθμούς στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές πήρε μικρό αλλά σημαντικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Επικράτηση με 1-0 στο εντός έδρας μίνι ντέρμπι της Μαδρίτης με την συμπολίτισσα και ουραγό της κατηγορίας Αλκορκόν, 0-0 ακολούθως στην Τενερίφη με την ομώνυμη ομάδα, ενώ δίκαιο 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Σαραγόσα, πιο εύκολα μάλιστα σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες για τη Λεγκανές, σε 14 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο διεθνής Νιγηριανός στόπερ Ομερούο.

Προϊστορία: Λευκή ισοπαλία το 2013, στο μοναδικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Αμορεμπιέτα.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, με τον παράγοντα έδρα, στον οποίο ποντάρει η Αμορεμπιέτα, να ισοσκελίζει το ελαφρώς καλύτερο momentum των φιλοξενούμενων.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 333 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x