ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Τσέλσι- Λιλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Τσέλσι- Λιλ
Spread the love

Ακούστε την ανάλυση του αγωνα

Η κάτοχος του θεσμού Τσέλσι στην επανεκκίνηση της διοργάνωσης στα νοκ άουτ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Λιλ με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να νικά στα χασομέρια την Κρίσταλ Πάλας , χάρη σε τέρμα του Ζίγιεκ, στην επιστροφή της στην Premier League μετά από έναν περίπου μήνα.

Οι μπλε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες κατάκτησαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων ενώ συνάμα “τρέχουν” ένα αήττητο στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις ( 3-2-0) αλλά δίχως να εντυπωσιάζουν με το ποδόσφαιρο που παίζουν.

Πέρσι κατέκτησαν τον τίτλο αλλά νωρίτερα είχαν μετρήσει 4 (!) συνεχόμενους αποκλεισμούς στην φάση των “16” κάτι που σημαίνει πως οι Λονδρέζοι θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι στα δυο παιχνίδια τους κόντρα στους Γάλλους.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας του Ζοσερλάν Γκορβενέκ πραγματοποίησαν μια “φτωχή” εκκίνηση στις αρχές Φθινοπώρου στον όμιλο με συγκομιδή δυο βαθμών στα τρία πρώτα τους παιχνίδια αλλά στην συνέχεια στον δεύτερο γύρο πάτησαν γκάζι και με ένα 3/3 ( Σεβίλλη, Ζάλτσμπουργκ και Βόλφσμπουργκ) τερμάτισαν 1οι.

Ωστόσο στην παρούσα φάση δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι αφού μετά και το πρόσφατο 0-0 κόντρα στην Μετς έχουν συμπληρώσει μόλις 2/7 παιχνίδια τους με νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν την σαιζόν 2019-20 για την φάση των ομίλων στον θεσμό και η Τσέλσι κέρδισε και τα δυο παιχνίδια με το ίδιο σκορ: 2-1.

* Δύσκολα το συγκεκριμένο ματς θα ξεφύγει από τα λίγα γκολ. Μην ξεχνάμε πως οι μπλε μέτρησαν 7/7 Under 2,5 στα περσινά νοκ άουτ παιχνίδια τους στον θεσμό μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου. Ήδη αριθμεί 8/8 Under 2,5 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Την ίδια ώρα η Λιλ είναι η ομάδα που έχει σκοράρει τα λιγότερα τέρματα ούσα πρωτοπόρος σε γκρουπ τις τελευταίες πέντε σαιζόν. Σε τιμή αουτσάιντερ το Under 2,5 σε απόδοση 2,12.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 463 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x