ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ριονέγκρο – Πατριότας

Κολομβία: Ριονέγκρο – Πατριότας
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες» του Ριονέγκρο, καθώς τόσο η ομώνυμη ομάδα όσο και η Πατριότας βρίσκονται χαμηλά στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Εξ ορισμού δύσκολη η αποστολή της Ριονέγκρο την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά και τη μονομαχία της με τη Μιγιονάριος και εντός προγράμματος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το 0-2 από τη «μεγάλη» αντίπαλο της. Παρόλα αυτά, ιδιαίτερα ανταγωνιστική η Ριονέγκρο στο 0-0 του πρώτου ημιχρόνου στο «Ελ Καμπίν» και αυτή που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες από τη Μιγιονάριος, αλλά παθητική στην επανάληψη, εκεί όπου η «μεγάλη» αντίπαλος της ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και έφτασε δίκαια στην επικράτηση. Μία νίκη (Αμέρικα Κάλι 2-0) και δύο ισοπαλίες (Μπουκαραμάνγκα 1-1, Όνσε Κάλντας 1-1) για την Ριονέγκρο, σε τρία ματς στο Απερτούρα στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 0-0 φιλοξενώντας την Όνσε Κάλντας, σε ένα ματς με ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, στο οποίο πάντως στο τέλος η μοιρασιά των βαθμών δεν ικανοποίησε την Πατριότας. Αυτό γιατί όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα, ειδικά από την στιγμή που μακριά από το γήπεδο της δεν έχει ακόμα βαθμό στο Απερτούρα, αλλά και γιατί «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά, όντας πλέον στην προτελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού, με πλάτη μόνο την Ουνιόν Μαγκνταλένα. Τρεις ήττες (Τζούνιορ 1-3, Τζαγκουάρες 1-3, Κορτουλουά 0-1) για την Πατριότας, σε ισάριθμα ματς στο Απερτούρα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Ριονέγκρο, τρεις για την Πατριότας και δύο ισοπαλίες, στις 10 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες».

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, μιλώντας για ντέρμπι παραμονής. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, αλλά και τις αδυναμίες που βγάζει η Πατριότας μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 362 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x